Στην Αθήνα ο Μούγιακιτς, ακολουθεί ο Κουλούρης!

Ο Ατρόμητος είναι από τις λίγες ομάδες που κινείται δυνατά στα μεταγραφικά, με βάση το πλάνο Κάναντι. Έφερε έτσι τον συμπατριώτη του φορ Μούγιακιτς από την Ραπίντ, ενώ πιέζει τον Κουλούρη να πει το "ναι" ώστε μέχρι το Σάββατο να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του, με τον ΠΑΟΚ να θεωρεί το Περιστέρι ιδανικό προορισμό.

Στην Αθήνα ο Μούγιακιτς, ακολουθεί ο Κουλούρης!

Μετά την ανανέωση του δανεισμού του αριστερού μπακ Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ, την υπογραφή ως ελεύθερου του πρώην μέσου του ΠΑΣ Γαρουφαλιά και την απόκτηση του Ρισβάνη από τον Ολυμπιακό, ο Ατρόμητος βρίσκεται πολύ κοντά στην 4ή καλοκαιρινή μεταγραφή του, μόνο που αυτή θα έχει 100% την "σφραγίδα" του Νταμίρ Κάναντι!

Ο λόγος για τον Αρμίν Μούγιακιτς, συμπατριώτης του κόουτς του Ατρομήτου, 23χρονών, αριστεροπόδαρος που με την ίδια άνεση παίζει φουνταριστός αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αυστριακός φορ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, το deal έχει κλείσει κι απομένουν μόνο οι επιτυχημένες ιατρικές εξετάσεις του για να υπογράψει.

Κάναντι και Μούγιακιτς είχαν συνυπάρξει στην Ραπίντ Βιέννης, αν και ο υψηλόσωμος επιθετικός αποτελούσε βασικά μέλος της Ραπίντ ΙΙ . Με την τελευταία στην σεζόν που ολοκληρώθηκε σκόραρε 10 φορές, στα 17 παιχνίδια που έκανε. Στο Περιστέρι έρχεται ως ελεύθερος...

Σύμφωνα πάντως με το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ο επιθετικός μεταγραφικός... πόθος του Κάναντι είναι... ελληνικός. Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη του ΠΑΟΚ, τον οποίο ο Αυστριακός τεχνικός έχει ζητήσει επίμονα από τους Σπανό – Αγγελόπουλο να του τον πάνε στον Ατρόμητο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δώσει την συγκατάθεσή του για να φύγει ως δανεικός για ένα χρόνο ο Κουλούρης, πηγαίνοντας σε μια ομάδα που θα παίζει βασικός και θα... κάνει γκολ! Με τον Ατρόμητο του Κάναντι να θεωρείται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ως ιδανικός προορισμός για τον διεθνή σεντερ φορ τους, έχοντας και τα παραδείγματα των Ουάρντα, Γιαννούλη, Χατζηισαϊα (που έπαιξαν και εξελίχθηκαν).

Στο δια ταύτα αν ο Κουλούρης αποφασίσει να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του, τότε τοπιθανότερο είναι να μετακομίσει στον Ατρόμητο. Μάλιστα στο Περιστέρι υπάρχει η αισιοδοξία πως μέχρι το Σάββατο μπορεί να κλείσει κι αυτός!!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK