Στην Αθήνα οι... συμπαίκτες του Γιαννακόπουλου

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ γράφει για τις γρήγορες διαδικασίες που προχωράνε αθόρυβα όσον αφορά στο "Athens Alive", πότε έρχονται τα στελέχη των 3 πολυεθνικών και τις καθοριστικές συναντήσεις, την έγκριση της Τρόικας ώστε να βγει το ΟΑΚΑ από το Υπερταμείο και τι απομένει πλέον να κάνει η Κυβέρνηση.

Στην Αθήνα οι... συμπαίκτες του Γιαννακόπουλου

Στην υπόθεση ΟΑΚΑ – ΠΑΟ – κονσόρτσιουμ Γιαννακόπουλου οι διαδικασίες προχωράνε γρήγορα αλλά αθόρυβα. Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται στην Αθήνα κορυφαία στελέχη των τριών πολυεθνικών για συναντήσεις. Σίγουρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ίσως και με την Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ η τρόικα έχει δώσει το "οκ" για να βγει το ΟΑΚΑ από το ΤΑΙΠΕΔ κι αυτό που απομένει τώρα είναι η Κυβέρνηση να προχωρήσει στη Σύσταση Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα με fast track. Σε ελεύθερη μετάφραση ουσιαστικά χρειάζεται το “πράσινο φως” από τον Αλέξη Τσίπρα για να ξεκινήσει η διαδικασία και να ακολουθήσουν οι υπογραφές.

Τις τελευταίες ημέρες διαρρέουν διάφορα για το πρότζεκτ, με τον κωδικό "Athens Alive", και μέσω αυτού την σωτηρία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Για εμπόδια που προσπαθούν να βάλουν και να δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν δυνάμεις – και... "πράσινες" - που θέλουν να χαλάσει αυτό το τεράστιο deal...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από το μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK