Το κονσόρτσιουμ κολοσσών ήθελε τον... Μπότο του

Όνομα... ξεχασμένο στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, πρώην Fifa agent και πλέον partner της Redstone, συστημικός κι αγαπημένο παιδί των πολυεθνικών στην Αφρική είναι ο Μr Data-evaluation-implementation του OAKA project/ΠΑΟ. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει τον σημαντικό ρόλο του”εμπλεκόμενου” ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΟΥ στην δημιουργία του κονσόρτσιουμ με τους οικονομικούς κολοσσούς.

Το κονσόρτσιουμ κολοσσών ήθελε τον... Μπότο του

Μέχρι την Παρασκευή μόλις δύο ονόματα είχαν γίνει γνωστά όσον αφορά στο πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ που... εμπλέκει και τον Παναθηναϊκό. Αυτό φυσικά του “πράσινου” ηγέτη Δημήτρη Γιαννακόπουλου και εκείνο που είχαμε αποκαλύψει, δηλαδή του στενού συνεργάτη του στην DPG και πρώην ιδιοκτήτη της NOKIA Hellas, Σταύρου Κωνσταντινίδη (έχει ρόλο-κλειδί).

Πλέον γνωρίζουμε τους τρεις παγκόσμιους οικονομικούς κολοσσούς - "συμπαίκτες" (Redstone, Bluerock και AECOM) του Γιαννακόπουλου, που ομολογουμένως συνθέτουν ένα πάρα πολύ ισχυρό κονσόρτσιουμ το οποίο εγγυάται την σοβαρότητα, αξιοπιστία, δυναμική των επενδυτικών fund.

Και η αιφνιδιαστική ανακοίνωση τόσο της ταυτότητας όσο και του... διαμετρήματος της ομάδας Γιαννακόπουλου, κάλλιστα θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως μια στρατηγική κίνηση από την πλευρά τους, προκειμένου να φανεί πόσο συνεργάσιμη είναι η Κυβέρνηση στο προαπαιτούμενο για την παραχώρηση για 99 χρόνια όλου του ΟΑΚΑ και όχι για κομμάτια του...

Το κονσόρτσιουμ κολοσσών ήθελε τον... Μπότο του

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έρχεται,λοιπόν, να αποκαλύψει ένα ακόμη πρόσωπο που έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο εδώ και περίπου 1,5 χρόνο στην σύνθεση και στην συγκρότηση του κονσόρτσιουμ. Γιατί η... ιστορία ξεκίνησε από το Λονδίνο που είναι η μητροπολική έδρα της πολυεθνικής Redstone (έχει Γραφεία ακόμη σε Ρώμη, Βαλένθια, Μιλάνο, Νέα Υόρκη). Πρόκειται για τον...περιβόητο Mr Data-evaluation-implementation του συγκεκριμένου πρότζεκτ, που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μπότο!

Το κονσόρτσιουμ κολοσσών ήθελε τον... Μπότο του

Ναι, ο πετυχημένος πρώηνΈλληνας Fifa agent (είχε ανοίξει τον δρόμο για να έρθει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό ενώ είχε ταυτιστείμε τον Γιαννάκη Οκκά), από το 2009 λείπει το μεγαλύτερο διάστημα από την Ελλάδα καταφέρνοντας να γίνει... συστημικός, το αγαπημένο παιδί των πολυεθνικών αλλά και της κυβέρνησης στο Κονγκό. Ο Κώστας Μπότος δεν είναι πλέον ατζέντης αλλά ουσιαστικά partner της Redstone κι άμεσα εμπλεκόμενος σε αυτήν την τεράστια "μπίζνα" με το ΟΑΚΑ που θα σώσει και τον Παναθηναϊκό υπό την ηγεσία του Γιαννακόπουλου.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από το μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK