Τότε μπαίνουν στον Παναθηναϊκό...

Μπορεί να διέρρευσε το... χρονοδιάγραμμα για το "Athens Alive", που προβλέπει τον Μάιο να υποβάλλεται στην Κυβέρνηση το νέο, διαφοροποιημένο σχέδιο για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, αλλά το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ρώτησε κι έμαθε ποιο μήνα αισιοδοξούν πως το κονσόρτσιουμ Γιαννακόπουλου θα πάρει την "πράσινη" ΠΑΕ.

Τότε μπαίνουν στον Παναθηναϊκό...

Τα δυο μικρά ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ της Μεγάλης Παρασκευής έχουν... ειδήσεις για το κονσόρτσιουμ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τον πιθανό μήνα εμπλοκής του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως και το για μεγάλο φαβορί για τον πάγκο του Πανιωνίου της νέας σεζόν.

1. Στο " Athens Alive" όντως δουλεύουν το βελτιωμένο σχέδιο που θα υποβληθεί τον Μάιο μετά τις αντιπροτάσεις – προϋποθέσεις της Κυβέρνησης. Υπάρχουν συνεχείς συζητήσεις από στελέχη και των δύο πλευρών υπό άκρα μυστικότητα.

Θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές συγκριτικά με το αρχικό σχέδιο που είχε κατατεθεί στην Κυβέρνηση και ετοιμάζεται ένα διαφοροποιημένο πρότζεκτ.

Στο εύλογο ερώτημα όμως, για το πότε το κονσόρτσιουμ Γιαννακόπουλου θα είναι έτοιμο να μπει στην "πράσινη" ΠΑΕ κι αφού πρώτα πέσουν οι υπογραφές για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, η απάντηση που δίνουν (τουλάχιστον οι διαρροές από Λονδίνο μεριά) είναι " ...τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πάρει τον Παναθηναϊκό!! "

Αυτό λέει το πιο αισιόδοξο χρονοδιάγραμμα τους, που δεν επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το πως θα την... βγάλει μέχρι τότε η ποδοσφαιρική ομάδα...

2. Ο Μιχάλης Γρηγορίου πολύ δύσκολα θα παραμείνει και την νέα σεζόν ποδοσφαιρικός κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Πιο πιθανό είναι να τον δούμε στον πάγκο του Άρη. Και για την θέση του στον Πανιώνιο την δεδομένη στιγμή ως Νο. 1 φαβορί προβάλει ο Άκης Μάντζιος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK