Ο Φέτελ νίκησε τον Χάμιλτον, γιατί η Mercedes προδόθηκε εκ των έσω...

Η ίδια η Mercedes έδωσε την "απόρρητη" πληροφορία θέλοντας να προστατεύσει τον Χάμιλτον και να δικαιολογήσει την αποτυχία νίκης στο αυστραλιανό γκραν πριν, το πρώτο της σεζόν!

Ο Φέτελ νίκησε τον Χάμιλτον, γιατί η Mercedes προδόθηκε εκ των έσω...

Νίκησε ο Ζεμπάστιαν Φέτελ χάρη στην τακτική της Ferrari ή έχασε ο Λιούις Χάμιλτον εξαιτίας των δικών του χειρισμών στην πίστα;

Την απάντηση στο ερώτημα για την εξέλιξη του αγώνα στη Μελβούρνη και την πρωτιά του Γερμανού πιλότου της Ferrari έδωσε λίγες ώρες μετά την καρό σημεία η Mercedes.

Ο Τομ Γουλφ, θέλοντας να εξηγήσει τι δεν πήγε καλά και ο παγκόσμιος πρωταθλητής απέτυχε να τερματίσει πρώτος, υποστήριξε πως για όλα έφταιξε το λογισμικό! Δήλωσε χαρακτήριστικα πως μπήκε λάθος ένα δεδομένο στον υπολογιστή, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η τακτική της γερμανικής ομάδας και συνολικά ο αγώνας του Χάμιλτον.

" Ο Λιούις δεν έκανε τίποτα λάθος, ένας αλγόριθμος ευθύνεται", τόνισε εστιάζοντας κυρίως στην περίοδο που ακολούθησε του συμβάντος με το μονοθέσιο της Haas (εγκατάλειψη σε επικίνδυνο σημείο από τον Γκροσζάν), εξέλιξη που προκάλεσε την είσοδο του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας και κατόπιν του κανονικού.

Θυμηθείτε την κατάταξη του γκραν πρι:

News 24/7

24MEDIA NETWORK