Σιγά μην το 'πετούσε ο Χάμιλτον! Γύρος θριάμβου στο Μεξικό...

Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται και στο πρώτο... championship point ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του στη Formula 1.

Σιγά μην το 'πετούσε ο Χάμιλτον! Γύρος θριάμβου στο Μεξικό...

Γίνεται να τερματίζεις ένατος και να κάνεις γύρο θριάμβου; Βεβαίως, αν προηγουμένως έχεις κατακτήσει τον τέταρτο προσωπικό τίτλο σου στη Formula 1! Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε αυτό που ήθελε στο grand prix του Μεξικού, καθώς, σε συνδυασμό με την τέταρτη θέση του Ζεμπάστιαν Φέτελ, δεν απειλείται πλέον από κανέναν.

Η επεισοδιακή εκκίνηση στον αγώνα βόλευε ούτως ή άλλως τον Βρετανό της Mercedes, ο οποίος είχε επαφή με τον Γερμανό της Ferrari, με αποτέλεσμα αμφότεροι να καταλήξουν στα pits για αλλαγές (ελαστικών, αεροτομής) και κατ' επέκταση στις τελευταίες θέσεις!

Ουδείς πάντως εγκατέλειψε τόσο πρόωρα τη μάχη. Ιδίως ο Φέτελ πάλεψε με νύχια και με δόντια για να διατηρήσει ζωντανές της ελπίδες του (όφειλε να τερματίσει υπό προϋποθέσεις μέχρι δεύτερος) - ο Χάμιλτον την ίδια στιγμή ήταν πιο επιφυλακτικός. Παρόλα αυτά ο Γερμανός δεν κατάφερε να φτάσει παραπάνω από την τέταρτη θέση, την ίδια στιγμή που ο Χάμιλτον τερμάτιζε ένατος και άνοιγε σαμπάνιες για την επιτυχία του. Δεν είναι και λίγο.

Το ότι ο Μαξ Φερστάπεν έκανε τον τέλειο αγώνα και είδε πρώτος την καρό σημαία πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Το βάθρο δε συμπλήρωσαν οι Μπότας και Ράικονεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK