Από το κακό στο χειρότερο η Ρίβερ Πλέιτ του Σκόκο!

Ο Νάτσο Σκόκο επέλεξε το καλοκαίρι να μην επιστρέψει στην ΑΕΚ του... πρωταθλητισμού και υπέγραψε στην Ρίβερ Πλέιτ, που μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται στην 13η θέση και κινδυνεύει να μην βγει καν στο Κόπα Λιμπερταρόδες (VIDEO)!

Από το κακό στο χειρότερο η Ρίβερ Πλέιτ του Σκόκο!
scocco

Τον Ιούνιο που μας πέρασε το όνομα του Νάτσο Σκόκο επανήλθε στο προσκήνιο για την ομάδα της ΑΕΚ, που η αλήθεια είναι πως προσπάθησε αρκετά να φέρει πίσω τον Αργεντινό, έξι χρόνια μετά την πώληση του στην Αλ Αΐν.

Τελικά ο έμπειρος επιθετικός επέλεξε την Ρίβερ Πλέιτ, με την αγαπημένη του Νιούελς να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 2.2000.000€. Τέσσερις μήνες και κάτι... ψιλά αργότερα, ο Σκόκο δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στους "εκατομμυριούχους".

Βίωσε τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες από την Λανούς, ενώ στο πρωτάθλημα της Αργεντινής η Ρίβερ βρίσκεται στην 13η θέση μετά από 12 αγωνιστικές, μετρώντας μάλιστα πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια!

Και όλα αυτά με το πρωτάθλημα φέτος να μην έχει διπλά παιχνίδια (εντός/εκτός) και μόλις 27 αγωνιστικές. Στο τελευταίο παιχνίδι ο "υδραυλικός" μπορεί να βρήκε τα δίχτυα, όμως η Ρίβερ έχασε με 2-1 από την... 18η Χιμνάσια.

Συνολικά μετρά 10 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK