Ο Σκόκο κόντεψε να στείλει στον... άλλο κόσμο οπαδό της Μπόκα

Ο αγώνας της Μπόκα Τζούνιορς με την Ρίβερ Πλέιτ για το Σουπερκόπα Αργεντινής, λίγο έλειψε να είναι και ο τελευταίος για έναν απελπισμένο οπαδό της πρώτης, ο οποίος επιχείρησε να αυτοκτονήσει μην μπορώντας να πιστέψει το... χουνέρι που τους έκαναν οι "εκατομμυριούχοι".

Ο Σκόκο κόντεψε να στείλει στον... άλλο κόσμο οπαδό της Μπόκα

Το ντέρμπι του Μπουένος Άιρες μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ για το Σουπερκόπα Αργεντινής (14/3), βάφτηκε "ερυθρόλευκο" αφού οι "εκατομμυριούχοι" επικράτησαν στον τελικό με σκορ 2-0.

Ο Νάτσο Σκόκο ήταν αυτός που με γκολ στο 70' "σφράγισε" τη νίκη και κόντεψε -άθελά του- να στείλει στον... άλλο κόσμο έναν απελπισμένο οπαδό της Μπόκα που δεν μπόρεσε να αντέξει την... ντροπή της ήττας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν Μέσα της Αργεντινής, ο 38χρονος όντας σε κατάσταση μέθης, επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από γέφυρα της περιοχής Dulce River, αλλά για καλή του τύχη έπεσε πάνω σε κάτι θάμνους που του έσωσαν τη ζωή.

Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία και εκείνοι με την σειρά τους τον απεγκλώβισαν και τον έστειλαν με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK