Θεωρούν... κάλπικη τη νίκη με 8-0 του Σκόκο!

Η επική ανατροπή του 3-0 κόντρα στην Βίλστερμαν με... 8-0 από την Ρίβερ Πλέιτ, φέρεται να απασχόλησε την διοργανώτρια Αρχή του Κόπα Λιμπερταδόρες! Διαψεύδει ο πρόεδρος των Βολιβιανών (VIDEO).

Θεωρούν... κάλπικη τη νίκη με 8-0 του Σκόκο!

Την Παρασκευή που μας πέρασε οι "εκατομμυριούχοι" πέτυχαν κάτι που έμοιαζε... αδύνατο. Όχι μόνο πήραν την πρόκριση στους "4" του Κόπα Λιμπερταδόρες ανατρέποντας το 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά έριξαν 8... τεμάχια στην Βίλστερμαν, με τον Νάτσο Σκόκο να βάζει τα 5!

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έγραψε ιστορία, αφού πέντε γκολ δεν είχε πετύχει ποτέ στο παρελθόν παίκτης της Ρίβερ, ενώ γνώρισε την αποθέωση από τα ΜΜΕ της Αργεντινής.

Λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο, υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για... στημένο αγώνα! Συγκεκριμένα κατηγόρησαν τον πρόεδρο της Βίλστερμαν πως πήρε χρήματα στο Μπουένος Άιρες από αξιωματούχους της Ρίβερ για να μεταφέρει στους παίκτες του να έχουν... μειωμένη απόδοση.

Ο Γκροβέρ Βάργκας ξέσπασε και δήλωσε:

"Δεν υπάρχει καμία έρευνα είμαι 100% σίγουρος. Έγινα θύμα δεκάδων κατηγοριών μέσω του διαδικτύου με οπαδούς να με χαρακτηρίζουν πουλημένο. Κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα στο ματς με την Πετρολέρο", τόνισε λέγοντας πως το θέμα σταματάει εδώ.

Μένει να δούμε αν θα δικαιωθούν οι Αργεντίνοι ή ο πρόεδρος της Βίλστερμαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK