Επιστρέφει για... διακοπές(;) στην Αργεντινή ο Τέβες!

Ο Κάρλος Τέβες τραυματίστηκε ξανά, οι φήμες για περιττά κιλά έχουν... κατακλύσει τα ΜΜΕ και η επιστροφή του έμπειρου φορ στην Αργεντινή, έφερε ξανά στο προσκήνιο το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Μπόκα!

Επιστρέφει για... διακοπές(;) στην Αργεντινή ο Τέβες!
tevez

Με 2 ευρώ το δευτερόλεπτο (ή αλλιώς 1.225.770 εκατ.ευρώ την εβδομάδα) ο Κάρλος Τέβες είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Όρκο για το ποιος βρίσκεται στην κορυφή δεν θα πάρουμε, αφού τα συμβόλαια στην Κίνα είναι λίγο... μυστήρια.

Η επένδυση των ανθρώπων της Shanghai Shenhua δεν έχει πιάσει τόπο, αφού ο Τέβες παρουσιάζεται με κιλάκια παραπάνω, μονίμως τραυματίας και με μόλις 2 γκολ σε 11 συμμετοχές!

Στις 20 Αυγούστου ο 33χρονος επιθετικός θα επιστρέψει στην πατρίδα του εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος στην Κίνα και οι φήμες αναφέρουν πως το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Μπόκα είναι ορθάνοιχτο!

Βέβαια, ο μάνατζερ του... ξέκοψε αμέσως τα σενάρια, λέγοντας πως ο πελάτης του θέλει να ξεπεράσει το πρόβλημα και να βοηθήσει την Shenhua, όμως άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον του αναφέρουν πως δεν περνάει καλά και θέλει να γυρίσει πίσω.

Οι Κινέζοι δεν είναι... κορόιδα και στη συμφωνία με την Μπόκα πριν λίγους μήνες, έβαλαν όρο να τους επιστραφεί το 60% αν θελήσουν πίσω τον παίκτη.

Τα λεφτά είναι πολλά πάντως, οπότε στο τέλος θα επικρατήσει η... λογικ$!

News 24/7

24MEDIA NETWORK