Καταζητείται ο αδερφός του Μέσι για ένα ματωμένο... όπλο!

Σε μεγάλους μπελάδες βρίσκεται ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι, Ματίας, αφού η Αστυνομία τον αναζητεί μετά την ανακάλυψη ενός όπλου στο σκάφος του, το οποίο είναι γεμάτο αίμα! Άφαντος μέχρι στιγμής ο 35χρονος άνδρας.

Καταζητείται ο αδερφός του Μέσι για ένα ματωμένο... όπλο!

Μία ιστορία με άγνωστες προεκτάσεις λαμβάνει χώρα αυτή στη στιγμή στην Αργεντινή και αφορά τον αδερφό του Λιονέλ Μέσι, Ματίας. Ο 35χρονος άνδρας είναι... καταζητούμενος από την Αστυνομία, αφού στο σκάφος του βρέθηκε όπλο γεμάτο αίματα!

Σύμφωνα με τους ανθρώπους ασφαλείας της περιοχής που έχει προσαράξει το σκάφος, ο Ματίας δικαιολογήθηκε λέγοντας πως χτύπησε το κεφάλι του μετά από σύγκρουση του πλεούμενου με την στεριά και κόπηκε στο... πρόσωπο.

Το γεγονός όμως πως στη συνέχεια... εξαφανίστηκε θορύβησε τις Αρχές που τον αναζητούν δίχως αποτέλεσμα. Πλέον η κατάσταση είναι δύσκολη για την οικογένεια του Μέσι, αφού ο Ματίας κινδυνεύει με σύλληψη και αν δεν μπορέσει να αποδείξει την αθωότητα του, τότε θα μπει στην φυλακή, έστω και προσωρινά!

Θυμίζουμε πως ο αδερφός του Μέσι πριν τρεις μήνες τράκαρε με το αυτοκίνητο του, ενώ στο παρελθόν είχε προβλήματα με τον νόμο γιατί βρέθηκε (ξανά) όπλο στο όχημα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK