Πρώτα "τίναξε" το ματς στον αέρα, έπειτα έσωσε τη ζωή προπονητή!

Πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη σε ερασιτεχνικό παιχνίδι της Αργεντινής με διαιτητή που ακύρωσε καθοριστικό γκολ να προκαλεί πρώτα τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών και στη συνέχεια να σώζει τη ζωή του προπονητή (PHOTO + VIDEO)!

Πρώτα "τίναξε" το ματς στον αέρα, έπειτα έσωσε τη ζωή προπονητή!

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν το Περγκαμίνο, μία πόλη 105 χιλιάδων κατοίκων στην Αργεντινή. Πλέον όμως πολλοί θα το μάθουν, μετά το σκηνικό που καταγράφηκε σε αναμέτρηση ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της χώρας.

Η Βιγιάντες αντιμετώπιζε την Ατλέτικο Αρχεντίνο Ντε Αλφόνσο με τη πρώτη να μη διανύει και τη καλύτερη δυνατή σεζόν, καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ τη δεύτερη να "καμαρώνει" από τη κορυφή.

Το παιχνίδι όδευε προς την ήττα των γηπεδούχων που "καίγονταν", έστω και για έναν βαθμό με το σκορ να είναι 1-2. Ωστόσο, η Βιγιάντες "αντέδρασε" στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, σκοράροντας το γκολ που θα της έδινε την ισοπαλία. Όμως υπολόγιζε χωρίς τον βοηθό, ο οποίος υπέδειξε ότι η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή, με τον διαιτητή να μη κατακυρώνει ποτέ το τέρμα.

Όπως είναι λογικό, οι οπαδοί ξέσπασαν σε έντονες διαμαρτυρίες με τον ρέφερι "να τα ακούει" για τα καλά και να βγαίνει ο "κακός" της υπόθεσης, καθορίζοντας ολόκληρη αναμέτρηση με την απόφασή του. Παρόλα αυτά, κάτι αναπάντεχο συνέβη λίγα δευτερόλεπτα αργότερα που άλλαξε τη γνώμη όσων τον προπηλάκισαν.

Ο προπονητής του ηττημένου συλλόγου κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της υψηλής πίεσης που ένιωσε από το πως εξελίχθηκε η αναμέτρηση και σόκαρε το κοινό.

Για καλή του τύχη, ο "άρχων του αγώνα" έσπευσε αμέσως πάνω του και προχώρησε σε καρδιοπνευμονική ανάνηψη, σώζοντας τη ζωή του τεχνικού της Βιγιάντες. Προφανώς, η ενέργεια του Αργεντινού διαιτητή συγκίνησε τους πάντες, μετατρέποντάς τον σε "ήρωα" που δεν έσωσε την ομάδα τους, αλλά τον τεχνικό τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ:

Πρώτα "τίναξε" το ματς στον αέρα, έπειτα έσωσε τη ζωή προπονητή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK