Με αεροπλάνο... ξενοδοχείο η Αργεντινή στο Μουντιάλ

Η Αργεντινή προετοιμάζεται ενόψει Μουντιάλ Ρωσίας μακριά από τη χώρα της. Και όπως είναι φυσικό για να ταξιδέψει, χρειάζεται αεροπλάνο. Όμως το συγκεκριμένο θα μπορούσε άνετα να μετατραπεί σε εναέριο... ξενοδοχείο (PHOTOS).

Argentina's Lionel Messi, right, and Sergio Aguero talk during a training session in Buenos Aires, Argentina, Sunday, May 27, 2018. Argentina will face Haiti on May 29 in an international friendly soccer match ahead of the FIFA Russia World Cup. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Lionel Messi, right, and Sergio Aguero talk during a training session in Buenos Aires, Argentina, Sunday, May 27, 2018. Argentina will face Haiti on May 29 in an international friendly soccer match ahead of the FIFA Russia World Cup. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP IMAGE

Βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και οι ομάδες προετοιμάζονται ήδη για τη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Έτσι και η Εθνική Αργεντινής πρόκειται να αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα του Ισραήλ.

Μόνο που το ταξίδι μέχρι εκεί, δεν θα γίνει με ένα απλό τζετ. Αντίθετα, το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή είναι ένα γαλλικό ιδιωτικό a340-300, το οποίο στο εσωτερικό του μοιάζει με ξενοδοχείο 5 αστέρων!

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος χωράει συνολικά 90 επιβάτες, όλες οι θέσεις είναι κατασκευασμένες, ώστε να γίνονται κρεβάτια, διαθέτει Wi-Fi, σύστημα ψυχαγωγίας και προσαρμοσμένο κέιτερινγκ για κάθε παίκτη, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς από τις φωτογραφίες, μιλάμε για ένα "σούπερ" αεροπλάνο, το οποίο θα προσφέρει όλες τις ανέσεις και τη χαλάρωση που χρειάζεται ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του, προκειμένου να φέρουν το τρόπαιο πίσω στην Αργεντινή, ύστερα από 32 ολόκληρα χρόνια!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK