Τον Σαμπαόλι δεν θα τον σταματήσεις για αλκοτέστ

Ένας Αστυνομικός έκανε το... λάθος να σταματήσει το αυτοκίνητο του Χόρχε Σαμπαόλι και να τον υποβάλει σε αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα; Έφαγε το βρίσιμο της... χρονιάς! Το βίντεο που κυκλοφορεί πάντως δεν πρέπει να κάνει περήφανο τον τεχνικό της Αργεντινής.

Τον Σαμπαόλι δεν θα τον σταματήσεις για αλκοτέστ

Μία είδηση που κάνει το γύρο της Λατινικής Αμερικής (και όχι μόνο) έχει έρθει στο προσκήνιο της τελευταίες ώρες. Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει τον προπονητής της εθνικής ομάδας της Αργεντινής να έχει έντονο διάλογο με αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ο Σαμπαόλι ακινητοποιήθηκε από περιπολικό γιατί είχε ξεπεράσει το όριο ταχύτητας. Στη συνέχεια ένας αστυνομικός έκανε αλκοτέστ στον Αργεντινό και τη γυναίκα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την... οργή του έμπειρου προπονητή!

"Παίρνεις 100 πέσος το μήνα και με βάζεις να περπατήσω δυο τετράγωνα, @$$", φαίνεται να λέει στο βίντεο που τράβηξε άλλος οδηγός. Για την ιστορία το αλκοτέστ βγήκε αρνητικό, όμως ο Σαμπαόλι έχει σχολιαστεί αρνητικά για τη στάση του απέναντι στον Αστυνομικό και το γεγονός πως σχολίασε το... μισθό του.

Λίγο αργότερα πάντως εθεάθη σε γνωστό κέντρο του Σάντα Φε μαζί με τη σύντροφο του και την κόρη του που μόλις παντρεύτηκε!

Δείτε το περιστατικό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK