H "ξηρασία" για Καρέλη μπορεί να φέρει... εκπτώσεις

Η Γκενκ έχει τοποθετήσει από καιρό τον Νίκο Καρέλη στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, αλλά μέχρι στιγμής κανείς ενδιαφερόμενος δεν έχει βρεθεί για να χτυπήσει την πόρτα του βελγικού κλαμπ. Αυτό το γεγονός ενδεχομένως να ρίξει την "αλμυρή" τιμή του παίκτη.

Genk's Nikos Karelis, right, moves to score against Sassuolo oalkeeper Andrea Consigli during the Europa League Group stage F soccer match between Genk and Sassuolo at the Cristal Arena in Genk, Belgium, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Καρέλης AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Ο Νίκος Καρέλης έχει επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα -μέσω δημοσιευμάτων- αφού "έπαιξε" τόσο για Ολυμπιακό όσο και για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ χωρίς ωστόσο (μέχρι στιγμής) να υπάρξει κάτι ουσιαστικό.

Στο "SPORTIME" διαβάζουμε πως η Γκενκ "καίγεται" να πουλήσει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, έχοντας τον στην tansfer list εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ωστόσο, κανείς μέχρι στιγμής ούτε από την Ελλάδα ούτε από το εξωτερικό έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδες οι Βέλγοι ζητούν για τον Καρέλη ένα ποσό από 5 μέχρι 7 εκατ. ευρώ!

Το συμβόλαιο του Έλληνα άσου εκπνέει το 2019 και η Γκενκ ίσως να μην τα υπολογίζει πολύ σωστά, ζητώντας ένα τόσο υψηλό ποσό. Ειδικά από Ελλάδα, τέτοια χρήματα για τον 26χρονο δεν θα τα βρει ποτέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK