Μιραλάς: "Είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό"

ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ: Ο Κέβιν Μιραλάς αποκάλυψε με αποκλειστικές δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στην Κύπρο με την Έβερτον, πως βρίσκεται μία ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό! Ποια λεπτομέρεια απομένει για να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα (VIDEO).

Μιραλάς: "Είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό"
Mirallas EUROKINSSI

Έτοιμος να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα είναι ο Κέβιν Μιραλάς και δεν... κρατείται πλέον! Ο Βέλγος άσος ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της Έβερτον με τον Απόλλωνα Λεμεσού (3-0 νίκη για τους Άγγλους) και στο τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις στην κυπριακή ιστοσελίδα Kerkida.net.

Εκεί, ουσιαστικά αποκάλυψε πως βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στον Πειραιά! "Είναι αλήθεια. Βρίσκομαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ενόψει Ιανουαρίου. Να κάνουμε λίγη υπομονή όμως, διότι δεσμεύομαι με συμβόλαιο με την Έβερτον", ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Τι καταλαβαίνουμε από αυτή τη δήλωση; Πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος για την υπέρβαση στο οικονομικό όσον αφορά το συμβόλαιο του και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία με τα "ζαχαρωτά". Αν κρίνουμε από την επιθυμία του ίδιου του παίκτη, δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή τον Γενάρη.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, θα μιλάμε για μία μεταγραφή που αλλάζει τα... δεδομένα τόσο όσον αφορά τους διεκδικητές του τίτλου, όσο και τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού.

Το Contra.gr εδώ και εβδομάδες σας έχει ενημερώσει για τις προθέσεις Ολυμπιακού - Μιραλάς με συνεχή και αναλυτικά ρεπορτάζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK