Ο κόσμος απαιτεί Καπίνο εδώ και τώρα!

Ο Στέφανος Καπίνο βρίσκεται από τον Φλεβάρη στο Νότιγχαμ, χωρίς να έχει συμμετοχή με τη Φόρεστ. Αυτό όμως δεν αποκλείεται ν' αλλάξει άμεσα, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των φίλων της ομάδας που θέλουν να τον δουν βασικό.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Η Νότιγχαμ ήταν γνωστό πως αντιμετώπιζε προβλήματα στη θέση του γκολκίπερ την εφετινή σεζόν. Η λύση που δόθηκε τον Γενάρη ήταν αυτή του Ρουμάνου Κοστέλ Παντιλίμον, ο οποίος ήρθε δανεικός από τη Γουότφορντ, ενώ και ο Στέφανος Καπίνο έφτασε λίγες ημέρες αργότερα.

Ο πρώτος θεωρήθηκε ως ο τερματοφύλακας που θ' "ασφάλιζε" το τέρμα της αγγλικής ομάδας και αποτελεί τη βασική επιλογή του Αϊτόρ Καράνκα εδώ και δυόμιση μήνες. Παρόλα αυτά, η απήχησή του έχει πέσει δραματικά στα μάτια των φίλων του συλλόγου, έχοντας χάσει ήδη την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Και ο εκλεκτός πλέον γι' αυτούς είναι ο Έλληνας πορτιέρε. Ο διεθνής γκολκίπερ δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα και οι υποστηρικτές του κλαμπ ζητούν απεγνωσμένα την άμεση χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα από τον Βάσκο προπονητή.

Το κύμα "αγάπης" για τον Καπίνο έχει εξαπλωθεί στο Twitter, με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπορεί να ανταπεξέλθει στη πίεση και να αποτελέσει τον βασικό "φύλακα" των διχτυών για το υπόλοιπο της σεζόν. Μένει να δούμε αν θα μεταπειστεί και ο Καράνκα, κάνοντας πράξη το αίτημα των Άγγλων οπαδών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ TWEETS ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΠΙΝΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK