Στην... πρίζα και στην Νότιγχαμ για τις μεταγραφές!

Δεν κάθονται μόνον οι φίλοι του Ολυμπιακού σε αναμμένα κάρβουνα όσον αφορά τις μεταγραφές και τον προπονητή, αλλά είναι και εκείνοι της Νότιγχαμ Φόρεστ που αγωνιούν για τις εξελίξεις. Κεντρικό θέμα σε γνωστή ιστοσελίδα της Φόρεστ ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Chelsea's Charly Musonda scores his sides third goal during the English League Cup soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Charly Musonda scores his sides third goal during the English League Cup soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Σε διπλό... μέτωπο παίζει μπάλα τις τελευταίες εβδομάδες ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Τόσο στο κομμάτι του Ολυμπιακού, με το ρόστερ και τον προπονητή να έρχονται στο προσκήνιο, όσο και αυτό της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η αγγλική ομάδα, που πέρασε στην ιδιοκτησία του "ερυθρόλευκου" επιχειρηματία το καλοκαίρι, αναζητεί προπονητή μετά την απόλυση του Μαρκ Γουόρμπαρτον, ενώ οι φίλαθλοι ζητούν μεταγραφές και... ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, καθώς η Φόρεστ μετρά πέντε σερί αγωνιστικές δίχως νίκη με αποτέλεσμα να πέσει στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Έτσι, η γνωστή ιστοσελίδα " nottinghampost" έχει για κεντρική φωτογραφία τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τίτλο: "Όλα τα τελευταία νέα για μεταγραφές και προπονητή στην Νότιγχαμ Φόρεστ"! Σαν τα δικά μας live chat δηλαδή οπου ο κόσμος ενημερώνεται για τα τελευταία νέα.

Εκεί τρία ονόματα φιγουράρουν στη λίστα για την... καυτή θέση του προπονητή. Ο Όσκαρ Γκαρσία, που ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Μπάρνσλεϊ Πολ Χέκινγκμπότομ και ο Πάκο Ερέρα που αποχώρησε τον Δεκέμβριο από την Σπόρτινγκ Χιχόν.

Όπως στους πρωταθλητές Ελλάδας δηλαδή έτσι και στην Φόρεστ ο ιδιοκτήτης των "ερυθρόλευκων" έχει σαφή προτίμηση στην Ιβηρική χερσόνησο. Η πίεση πάντως είναι μεγάλη, με τον κόσμο να μοιράζεται τις ανησυχίες του και την ανυπομονησία στα social media.

Στην... πρίζα και στην Νότιγχαμ για τις μεταγραφές!

News 24/7

24MEDIA NETWORK