Το εφιαλτικό δίλεπτο του Καπίνο έσωσε αντίπαλη ομάδα από υποβιβασμό!

Απίστευτο και... θεοπάλαβο φινάλε έλαβε χώρα στο Μπόλτον το απόγευμα της Κυριακής, με τον Στέφανο Καπίνο να δέχεται δύο γκολ μέσα σε διάστημα δύο λεπτών κάτω από την εστία της Νότιγχαμ Φόρεστ και να ορίζει την τύχη... τριών ομάδων: η μία έμεινε κατηγορία και οι άλλες δύο υποβιβάστηκαν (VIDEO)!

Το εφιαλτικό δίλεπτο του Καπίνο έσωσε αντίπαλη ομάδα από υποβιβασμό!

Και όμως συνέβη! Όσοι φίλοι της Μπόλτον έτυχε να βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής στις εξέδρες του "Macron Stadium" για να στηρίξουν την αγαπημένη της ομάδα στη μάχη της παραμονής θα έχουν να θυμούνται τον αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ για μια... ζωή αφού είδαν τους "γουόντερερς" να κάνουν μέσα σε λίγα λεπτά το δρομολόγιο κόλαση-παράδεισος και να μένουν ανέλπιστα στην Championship.

Για να το πετύχουν μάλιστα αυτό χρειάστηκε να σκοράρουν δις στα τελευταία λεπτά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Στέφανου Καπίνο, του πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού ο οποιός εδώ και λίγο καιρό ανήκει στο δυναμικό της ιστορικής Φόρεστ!

Η Μπόλτον ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 67' με τον Λε Φόντρε, όμως η Νότιγχαμ -αν και αδιάφορη βαθμολογικά- δεν παράτησε το παιχνίδι και "έβαλε φωτιά" στους γηπεδούχους κάνοντας αρχικά το 1-1 με τον Όσμπορν στο 70' και πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ με τον Κόλμπακ στο 79'.

Τα φίδια είχαν ζώσει τους οπαδούς της Μπόλτον που έβλεπαν την ομάδα τους λίγα χρόνια μετα την Premier League να κατρακυλάει ακόμα περισσότερο, όμως το φινάλε βρήκε τους παίκτες του Φιλ Πάρκινσον να κάνουν μία επική ανατροπή και να κρατούν την ομάδα τους στην Championship, ρίχνοντας ταυτόχρονα στην Ligue 1 Μπάρνσλεϊ και Μπέρτον!

Ο Ντέιβιντ Γουίτερ στο 88' ισοφάρισε σε 2-2 νικώντας με σουτ μέσα από την περιοχή τον Έλληνα κίπερ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το "Macron Stadium"... απογειώθηκε, με τον Λε Φόντρε να κάνει σέντρα από τα δεξιά και τον 38χρονο στράικερ Άαρον Γουίμπραχαμ να νικάει με κεφαλιά τον Καπίνο, κάνοντας το 3-2 με το μόλις 2ο γκολ του σε 27 συμμετοχές του τη φετινή σεζόν.

Η Μπόλτον άντεξε στα τελευταία λεπτά που χρειαζόταν να παίξει για τη ζωή της και με τους 43 βαθμούς έμεινε στην κατηγορία (Μπάρνσλεϊ και Μπέρτον έμειναν στους 41 χάνοντας την ίδια ώρα στις έδρες των Ντέρμπι και Πρέστον αντίστοιχα), με το φινάλε να βρίσκει εκατοντάδες οπαδούς της να μην... συγκρατιούνται και να κάνουν εισβολή εντός αγωνιστικού χώρου για να γιορτάσουν την ιστορική αυτή νίκη.

Σημειώνεται πως πέρα από τον Καπίνο που αγωνίστηκε σε όλο το ματς, λεπτά συμμετοχής για την ομάδα της Φόρεστ πήρε και ο Απόστολος Βέλλιος που πέρασε αλλαγή στο 76', ενώ ο τρίτος Έλληνας του αγγλικού συλλόγου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, έμεινε στον πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK