Δέσμευσαν στην Άρσεναλ τον νέο... Ανρί

Μπορεί να μην είναι Γάλλος, ωστόσο η... κοψιά του λένε ότι θυμίζει τον μεγάλο Τιερί Ανρί. Ο νεαρός Έντουαρντ Ενκετιά έχει εντυπωσιάσει τον Αρσέν Βενγκέρ και ανταμείφθηκε στο έπακρο από τους "Κανονιέρηδες".

Δέσμευσαν στην Άρσεναλ τον νέο... Ανρί

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει κατηγορηθεί για πολλά στην προπονητική θητεία του στην Άρσεναλ. Για ένα πράγμα όμως ο Αλσατός προπονητής δεν θ' αμφισβητηθεί ποτέ.

Ποιο είναι αυτό; Ότι έχει τον τρόπο να παράγει ταλέντα και να τους δίνει μάλιστα την ευκαιρία να αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα.

Δέσμευσαν στην Άρσεναλ τον νέο... Ανρί

Το νέο μεγάλο πουλέν του Γάλλου προπονητή ακούει στο όνομα Έντουαρντ Ενκέτια! Ο 18χρονος Άγγλος, με ρίζες από τη Γκάνα, έχει εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του και -όπως αναμενόταν- έπεσε και σε αυτόν πάνω η... κατάρα του νέου Ανρί, αφού η αναφορά γίνεται στην Άρσεναλ

Ο διεθνής, με τις μικρές εθνικές, φορ έχει πάρει ήδη τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Τρεις στο Europa League και μία στο EFL, σε ματς του οποίου κόντρα στην Νόργουιτς σκόραρε κιόλας δύο φορές!

Το σούπερ ταλέντο της η Άρσεναλ εννοείται πως δεν θα τον άφηνε... ξεκρέμαστο και την Τετάρτη (6/12) ανακοίνωσε την υπογραφή πολυετούς επαγγελματικού συμβολαίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK