Η δήλωση του Βενγκέρ που σόκαρε τους φίλους της Άρσεναλ

Ο Αρσέν Βενγκέρ κλήθηκε να απαντήσει στην πιο δύσκολη ερώτηση για τη σεζόν που διανύουμε στην Άρσεναλ και η απάντηση του άφησε... ξερούς τους φίλους των "κανονιέρηδων", αφού μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου.

Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Τα συμβόλαια των Μεσούτ Εζίλ και Αλέξις Σάντσες ολοκληρώνονται το καλοκαίρι που μας έρχεται, κάτι που σημαίνει πως η Άρσεναλ κινδυνεύει να χάσει δυο παίκτες παγκόσμιας κλάσης χωρίς να πάρει ούτε μισό... Ευρώ, την ίδια στιγμή που... βρέχει εκατομμύρια σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Σάντσες έφτασε μία ανάσα από την Μάντσεστερ Σίτι πριν λίγους μήνες, με ανθρώπους του συλλόγου να... μεταναστεύουν μέχρι την Χιλή όπου βρισκόταν ο παίκτης με την εθνική του, όμως τελικά παρέμεινε στο Λονδίνο.

Το θέμα λοιπόν είναι τι θα συμβεί τώρα. Σύμφωνα με τον Βενγκέρ το να πουληθούν τον Γενάρη είναι μία πιθανότητα, ο ίδιος όμως δήλωσε... αισιόδοξος πως θα παραμείνουν στην ομάδα γιατί περνάνε καλά!

"Είναι πολύ πιθανό", είπε αρχικά και συνέχισε: "Όταν βρίσκεσαι σε τέτοιοι είδους καταστάσεις, πρέπει να εξετάσεις όλα τα ενδεχόμενα (απάντησε για το αν θα πουληθούν).

Από αυτά που καταλαβαίνω είναι πως θέλουν να μείνουν. Και οι δυο δείχνουν χαρούμενοι και γενικότερα πιστεύω πως η κατάσταση μπορεί να γυρίσει".

Στην Αγγλία, ειδικότερα για τον Σάντσες, πιστεύουν πως ήδη έχει δώσει τα χέρια με την Σίτι και το μόνο που απομένει είναι είτε να αποχωρήσει τον Γενάρη με μεταγραφή, είτε το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK