Απίστευτη... κωλοτούμπα από Κόντε!

Τι κι αν δήλωνε όπου βρισκόταν πως δεν τον υπολογίζει; Ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε κανονικά τον Ντιέγκο Κόστα στη λίστα της Πρέμιερ Λιγκ! Άγνωστο ακόμα αν θα συμβεί το ίδιο και στην αντίστοιχη του Τσάμπιονς Λιγκ.

FILE - This is a Sunday, Aug. 6, 2017  file photo of Chelsea's team manager Antonio Conte, right, and Arsenal manager Arsene Wenger as they react during the English Community Shield soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley Stadium in London.  Antonio Conte ignited the first managerial feud of the season when he said that Chelsea must avoid a Mourinho season as the champions seek to defend their Premier League title. (AP Photo/Frank Augstein/File)
conte AP

Όταν ένας ποδοσφαιριστής φτάνει στο σημείο να γράψει επιστολή στην οποία όχι μόνο ζητάει να φύγει, αλλά αποκαλύπτει και την ομάδα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, τότε καταλαβαίνει κανείς σε ποιο σημείο βρίσκονται οι σχέσεις με τον προπονητή και τον σύλλογο.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα έκανε ο Ντιέγκο Κόστα, ψάχνοντας τρόπο να απεμπλακεί από την Τσέλσι το καλοκαίρι. Οι "μπλε" όμως δεν πήραν στα χέρια τους την πρόταση που επιθυμούσαν και ο παίκτης τους έμεινε... αμανάτι.

Ο Κόστα όχι μόνο δεν θέλει να παίξει στην Τσέλσι, αλλά για μεγάλο διάστημα... εξαφανίστηκε. Έλα όμως που τον... εμφάνισε ξανά ο Αντόνιο Κόντε!

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, ο Ισπανός επιθετικός δηλώθηκε κανονικά στη λίστα παικτών της Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ και πρέπει να επιστρέψει άμεσα.

Τώρα αν το ίδιο συμβεί και για την αντίστοιχη του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, με τους Άγγλους να αναφέρουν αργά το βράδυ της Παρασκευής πως μέλλον μένει εκτός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK