Έχει ξεχάσει τι σημαίνει ποδόσφαιρο ο Ντίεγκο Κόστα

Ποια προετοιμασία και ποιο άγχος; Ο Ντιέγκο Κόστα έχει... αράξει και περιμένει τις εξελίξεις όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον που σίγουρα θα είναι μακριά από την Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε. Ο Ισπανός στράικερ, εδώ και 50 ημέρες έχει ξεχάσει τι σημαίνει ποδόσφαιρο.

Έχει ξεχάσει τι σημαίνει ποδόσφαιρο ο Ντίεγκο Κόστα

Το μέλλον του Ντιέγκο Κόστα είναι σίγουρα μακριά από την Τσέλσι με πιθανότερο προορισμό με τα μέχρι στιγμής δεδομένα την τιμωρημένη Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ισπανική ομάδα αν κλείσει τον πρώην παίκτη της θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει μετά το Γενάρη, αφού τότε εκπνέει η ποινή μεταγραφών που της έχει επιβληθεί.

Ό χρόνος όμως περνάει και ο χαρισματικός στράικερ έφτασε εδώ και 50 ημέρες να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο στο σημείο που απαιτεί η καριέρα του.

Έχει προσλάβει ιδιωτικό γυμναστική, αλλά σίγουρα αυτό δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση την προετοιμασία που δεν έκανε με μία επαγγελματική ομάδα τύπου Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ντιέγκο Κόστα, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Λεγκάρτο στη Βραζιλία και μαζί με τις ατομικές προπονήσεις δεν ξεχνάει και τις διακοπές του που είναι γεμάτες πάρτι, θαλάσσια σπορ και άλλα διάφορα που ποδοσφαιριστές του επιπέδου του Ντιέγκο Κόστα, τέτοια περίοδο δεν τα βλέπουν ούτε στον ύπνο τους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK