Η Μπόρνμουθ καλωσόρισε τον Ζιρού στο Στάμφορντ Μπριτζ

Μπορεί ο Ζιρού να γλίτωσε την τριάρα την Τρίτη με την Άρσεναλ, όμως τελικά δεν την απέφυγε μία μέρα αργότερα με την... Τσέλσι! Οι "μπλε" διασύρθηκαν στην έδρα τους από την Μπόρνμουθ με 3-0 (VIDEO)!

Chelsea's Olivier Giroud waves to the fans at half time after he was introduced, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Bournemouth at Stamford Bridge in London, Wednesday Jan. 31, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
giroud AP IMAGES

Πως τα φέρνει η ζωή ε; Ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν με τις βαλίτσες στο χέρι το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που η Άρσεναλ έχανε με 3-1 από την Σουόνσι. Την Τετάρτη το απόγευμα ανακοινώθηκε από την Τσέλσι και έτσι γλίτωσε τον... διασυρμό.

Αμ δε! Παρουσιάστηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ και αποθεώθηκε από τους φίλους των "μπλε" για να δει από κοντά το... πάρτι της Μπόρνμουθ με 3-0 απέναντι στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε!

Το σκορ άνοιξε ο Γουίλσον στο 51ο λεπτό για να κάνει το 0-2 ο Στάνισλας. Το... σοκαριστικό 3-0 για την Μπόρνμουθ έγραψε ο Ακέ στο 67ο λεπτό με την Τσέλσι να προσπαθεί για ένα τέρμα μέχρι το τέλος δίχως αποτέλεσμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK