Ο Κόντε παρατάει την Τσέλσι και γυρίζει Ιταλία!

Ο Αντόνιο Κόντε πέτυχε απόλυτα στην Τσέλσι παίρνοντας τον τίτλο της Premier League μόλις στην πρώτη του σεζόν στο τιμόνι όμως οι σειρήνες της Ιταλίας ηχούν ακόμα δυνατά στα αυτιά του!

Ο Κόντε παρατάει την Τσέλσι και γυρίζει Ιταλία!

Μετά από την άκρως αξιόλογη παρουσία του τόσο στην Γιουβέντους όσο και στην εθνική Ιταλίας, ο Αντόνιο Κόντε πήρε την απόφαση να... ξενιτευτεί το 2016, και η επιλογή της Τσέλσι του βγήκε αφού κατάφερε να δείξει πολύ γρήγορα το έργο του.

Στην πρώτη του κιόλας σεζόν στον πάγκο των "μπλε" κατάφερε να οδηγήσει τους Λονδρέζους στην κορυφή ενώ φέτος καλείται να κοντράρει τις Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα και να τεστάρει τις δυνάμεις του στο Champions League.

Chelsea coach Antonio Conte celebrates after a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. Chelsea defeated Atletico by 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Chelsea coach Antonio Conte celebrates after a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. Chelsea defeated Atletico by 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Έπειτα όμως; Το ερώτημα αυτό εξακολουθεί να πλανάται στον αέρα από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά σενάρια περί αποχώρησής του από την Τσέλσι, με το τελευταίο να έρχεται μάλιστα από το Νησί και να φιγουράρει σε πρωτοσέλιδο αγγλικής εφημερίδας.

"Ο Κόντε έχει ζυγίσει όλα τα δεδομένα και είναι έτοιμος να φύγει στο τέλος της σεζόν", αναφέρει η "Daily Express", σύμφωνα με την οποία ο τεχνικός της Τσέλσι επιθυμεί να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στα πάτρια εδάφη για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Κόντε παρατάει την Τσέλσι και γυρίζει Ιταλία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK