Ο Λουίς Ενρίκε δεν θα έρθει μόνος στην Τσέλσι

Η θέση του Αντόνιο Κόντε είναι η πλέον επισφαλής στην Τσέλσι, και ο Λουίς Ενρίκε παρουσιάζεται ως ο νούμερο ένα επικρατέστερος για να αναλάβει όταν απολυθεί ο Ιταλός. Ωστόσο για να πει το "ναι" απαιτεί ολικό ξήλωμα στα αποδυτήρια.

Barcelona's head coach Luis Enrique and Juventus head coach Massimiliano Allegri, left, stand on the sideline during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Luis Enrique AP

Όπως όλα δείχνουν το ερχόμενο καλοκαίρι θα υπάρξει αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην Τσέλσι με τον Αντόνιο Κόντε να εγκαταλείπει τη θέση του...

Νούμερο ένα προπονητής για να τον αντικαταστήσει παρουσιάζεται ο πρώην της Μπάρτσα, Λουίς Ενρίκε.

Ο Ισπανός, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα είναι "ok" να αναλάβει ωστόσο δεν θα πει το "ναι" εάν πρώτα δεν έχουν έρθει οι δικοί του άνθρωποι εντός των αποδυτηρίων.

Όπως αναφέρει το βρετανικό ρεπορτάζ, ο Λουίς Ενρίκε έχει θέσει ως όρο για να υπάρξει συμφωνία την απόλυση μερικών από το τεχνικό επιτελείο και την προσθήκη αποκλειστικά δικών του ατόμων, της πλήρους εμπιστοσύνης του που θα ελέγχουν καίρια πόστα. Ανάμεσά του και ένας ψυχολόγος.

Θα επιβληθεί νόμος: Ενρίκε στους "Μπλε"; Το καλοκαίρι είναι κοντά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK