Ο "θρύλος" αρνήθηκε την Τσέλσι λόγω... κόπωσης!

Πολλά είχαν ακουστεί όσον αφορά το ενδεχόμενο ο Αντόνιο Κόντε να φέρει στο πλευρό του έναν από τους πιο αγαπητούς Ιταλούς ποδοσφαιριστές, αλλά ο δεύτερος το αρνήθηκε δημόσια, αναφέροντας ότι χρειάζεται ξεκούραση.

Chelsea coach Antonio Conte celebrates after a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. Chelsea defeated Atletico by 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Chelsea coach Antonio Conte celebrates after a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. Chelsea defeated Atletico by 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Αντρέα Πίρλο θα σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο οριστικά μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα του στην Αμερική, κι από την πρώτη στιγμή που δήλωσε το "στοπ" κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Αντόνιο Κόντε τον θέλει στο πλευρό του.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ημέρες για να απαντήσει ο Πίρλο στις φήμες και τελικά ο "μάγος" ξεκαθάρισε τα πράγματα: "Όχι, δεν θα συνεργαστώ με τον Κόντε στην Τσέλσι. Μόλις ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου στην Αμερική θα επιστρέψω στην Ιταλία για να ξεκουραστώ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK