Ούτε κίτρινη για το "έγκλημα" αλλά τώρα κινδυνεύει με βαριά καμπάνα... ετεροχρονισμένα!

Έχουμε δει πολλές φορές "σκληρά" μαρκαρίσματα, τα οποία δεν τιμωρούνται. Ο Μάρκος Αλόνσο όμως το παράκανε και παρότι δεν αντίκρισε ούτε κίτρινη κάρτα, κινδυνεύει να χάσει τα επόμενα τρία ματς (VIDEO).

Chelsea's Marcos Alonso, left, competes for the ball with Southampton's James Ward-Prowse during the English Premier League soccer match between Chelsea and Southampton at Stamford Bridge in London, Saturday Dec. 16, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Marcos Alonso, left, competes for the ball with Southampton's James Ward-Prowse during the English Premier League soccer match between Chelsea and Southampton at Stamford Bridge in London, Saturday Dec. 16, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP IMAGE

Είναι αμέτρητα τα στιγμιότυπα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπου οι παίκτες δρουν πιο βίαια απ' όσο αρμόζει στα μαρκαρίσματα και στέλνουν τους αντιπάλους τους... στο φορείο. Αυτή τη φορά όμως δεν πρόκειται για ένα πρωτάθλημα χαμηλότερου επιπέδου, αλλά για την Premier League και τον Μάρκος Αλόνσο.

Η Τσέλσι αντιμετώπιζε εκτός έδρας τη Σαουθάμπτον το προηγούμενο Σάββατο με τους "μπλε" να παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-2. Ωστόσο, το σκηνικό που προκάλεσε την οργή των "άγιων" ήταν ο τρόπος που ο Ισπανός αμυντικός της λονδρέζικης ομάδας πήγε πάνω στον επιθετικό τους, Σέιν Λονγκ.

Ο διεθνής άσος πάτησε με δύναμη τη γάμπα του Ιρλανδού επιθετικού από πίσω, με όλους όσους παρακολούθησαν τη φάση, τόσο από το γήπεδο, όσο και από τη τηλεόραση, να περιμένουν να εμφανιστεί ακόμα και η κόκκινη κάρτα.

Αντίθετα, ο Άγγλος διαιτητής Μάικ Ντιν είχε διαφορετική άποψη από τους υπόλοιπους και δεν έδειξε ούτε τη κίτρινη, κάνοντας μας να πιστέψουμε ότι... ξέχασε τις κάρτες στο σπίτι, αν κρίνουμε από την επίμαχη φάση που κατέγραψε ο φακός.

Μάλιστα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του "Νησιού", λαμβάνοντας υπόψιν της το υλικό που παρουσιάζει το βίντεο από το φάουλ του Αλόνσο, ετοιμάζεται να τιμωρήσει τον 27χρονο, στερώντας του το δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα τρία ματς, κόντρα στη Μπέρνλι, τη Σουόνσι και τη Λίβερπουλ, ενώ θεωρείται πιθανό να χάσει και τον ημιτελικό του FA Cup, απέναντι στον ίδιο σύλλογο που "έσφαλε", τη Σαουθάμπτον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK