Πριν τον Κόντε, η Τσέλσι απέλυσε τον... κουρέα της!

Κάποιος έπρεπε να την... πληρώσει στην Τσέλσι για τα άσχημα αποτελέσματα στην Αγγλία και την Ευρώπη και αυτός είναι τελικά ο... κουρέας της ομάδας! Διαβάστε πως το δικαιολόγησαν οι "μπλε".

Πριν τον Κόντε, η Τσέλσι απέλυσε τον... κουρέα της!

Το όνομα του Αχμέντ Αλσαναουϊ είναι πασίγνωστο στην Αγγλία λόγω της ενασχόλησης του κυρίως με αθλητές. Ξεκίνησε από την ακαδημία της Τσέλσι και έφτασε να... κουρεύει τόσο την πρώτη ομάδα, όσο και ποδοσφαιριστές άλλων συλλόγων όπως ο Πολ Πογκμπά.

Δυστυχώς για τον ίδιο κάποια στιγμή ξέφυγε. Και όταν λέμε ξέφυγε εννοούμε πως χρησιμοποιούσε τους αστέρες των ομάδων για να προβάλει τον εαυτό του, δίχως να ζητήσει άδεια ούτε καν από τους παίκτες!

Στα αυτιά των ανθρώπων της Τσέλσι έφτασαν παράπονα που αφορούν υπογεγραμμένα μπλουζάκια, αυτόγραφα και selfies που έβγαζε ο Αχμέντ Αλσαναουϊ, τα οποία στη συνέχεια είτε πουλούσε, είτε... πλάσαρε ως διαφήμιση για το κουρείο του.

Έτσι, η διοίκηση των "μπλε" πήρε την απόφαση να τον... κόψει από προσωπικό κουρέα της ομάδας, μιας και όπως αναφέρουν στην Αγγλία ο Αχμέντ είχε πάρει τόσο πολύ θάρρος, που πήγαινε στο προπονητικό κέντρο ακόμα και μία μέρα πριν τους αγώνες, δημιουργώντας προβλήματα συγκέντρωσης.

Πάντως λόγω του ντόρου που έχει γίνει, μάλλον επιπλέον διαφήμιση του έκαναν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK