Τι άλλο να πει ο Αζάρ για να τον πάρει η Ρεάλ

Το όνομα του Εντέν Αζάρ έχει πολλές φορές εμπλακεί στα μεταγραφικά της Ρεάλ Μαδρίτης. Από το περιβάλλον και του ίδιου του παίκτη ουκ ολίγες φορές έχει διαρρεύσει ότι θα επιθυμούσε κάποια στιγμή να φορέσει τη φανέλα της "Βασίλισσας". Οι δηλώσεις του πάντως στη "Marca" φούντωσαν ακόμη περισσότερο τα σενάρια που τον θέλουν κάποια στιγμή να μετακομίζει στη Μαδρίτη.

Τι άλλο να πει ο Αζάρ για να τον πάρει η Ρεάλ

Ο σταρ της Τσέλσι και ηγέτης της εθνικής Βελγίου, Εντέν Αζάρ παραχώρησε συνέντευξη στη "Marca", μιλώντας με εγκωμιαστικά λόγια για τον Ζιντάν και τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο πολύ που κάποιοι μπορεί και να τον παρεξηγήσουν...

Σύμφωνα με τον Αζάρ η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο! Τόνισε αρχικά ο 26χρονος εξτρέμ και συνέχισε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στον Ζιζού: " Ο Ζιντάν κέρδισε τα πάντα σαν παίκτης και σαν προπονητής, είναι ξεχωριστός άνθρωπος. Όταν σκέφτεσαι το ποδόσφαιρο, το μυαλό σου πάει στον Ζιντάν γιατί μπορούσε να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο."

Από εκεί και πέρα ο άσος της Τσέλσι μίλησε και για την ομάδα του, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που αγωνίζεται στην Αγγλία, όπως επίσης πως περιμένει να παίξει με τον Άλβαρο Μοράτα που τον χαρακτήρισε ως απαραίτητη μονάδα για τους "Μπλε".

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

News 24/7

24MEDIA NETWORK