Το "καταραμένο" νούμερο παίρνει στην Τσέλσι ο Μοράτα

Διαδικτυακή εκστρατεία κάνουν οι οπαδοί της Τσέλσι προκειμένου το νέο απόκτημα της ομάδας, Άλβαρο Μοράτα, να μην φορέσει το "καταραμένο", όπως το αποκαλούν, νούμερο στη φανέλα του.

Real Madrid's Alvaro Morata celebrates after scoring the opening goal against Deportivo during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Dec. 10, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Alvaro Morata celebrates after scoring the opening goal against Deportivo during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Dec. 10, 2016. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο πρωταγωνιστής του καλοκαιρινού παζαριού είναι αναμφίβολα μέχρι στιγμής ο Άλβαρο Μοράτα, με την Τσέλσι να σπαταλά 80.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Ρεάλ. Ο Αντόνιο Κόντε άλλωστε προορίζει τον Ισπανό για τον βασικό του στράικερ την προσεχή αγωνιστική περίοδο, τον παίκτη που θα του δώσει τα απαραίτητα γκολ και θα τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα.

Μόνο που οι οπαδοί της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να ανησυχούν σχετικά με τον Ισπανό και έχουν... λόγο. Αφορά τον αριθμό που θα φοράει στη φανέλα του το νέο απόκτημα, με την Τσέλσι να θέλει να του δώσει το "9", μιας και θα είναι ο βασικός επιθετικός.

Real Madrid's Alvaro Morata celebrates scoring his goal against Granada during a Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid in Granada, Spain, Saturday May 6, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
Real Madrid's Alvaro Morata celebrates scoring his goal against Granada during a Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid in Granada, Spain, Saturday May 6, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP

Όμως με το συγκεκριμένο αριθμό υπάρχει μια άσχημη προϊστορία στην ομάδα, αφού όποιος ποδοσφαιριστής τον έχει φορέσει δεν έχει καταφέρει να προσφέρει. Και λέμε ποδοσφαιριστής, όχι επιθετικός, γιατί δοκίμασαν και παίκτες άλλων θέσεων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο τελευταίος που είχε κάνει σπουδαία πράγματα με το "9" ήταν ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, ο οποίος την άφησε το 2004. Έκτοτε τη φόρεσαν οι Ματέγια Κέζμαν, Ερνάν Κρέσπο, Καλίντ Μπουλαρούζ (!), Στίβεν Σίντγουελ, Φράνκο Ντι Σάντο, Φερνάντο Τόρες και Ρανταμέλ Φαλκάο.

Επίσης οι φίλαθλοι προτείνουν στον Μοράτα να πάρει κάποιο από τα ελεύθερα 8, 20, 25 ή και το 19 που θα αφήσει ο Ντιέγκο Κόστα. Ποτέ όμως το "9". Να δούμε ποια θα είναι η επιλογή του 24χρονου Ισπανού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK