Τον "έκοψε" από προπονητή λόγω ομοφοβικού ξεσπάσματος!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έπαψε να είναι πλέον ο Νο 1 υποψήφιος για τον πάγκο της Τσέλσι (αυτός είναι πλέον ο Λοράν Μπλαν) και ο λόγος έχει να κάνει με ένα ομοφοβικό ξέσπασμά του!

FILE - In this Wednesday, Sept. 13, 2017 file photo, Napoli's head coach Maurizio Sarri shouts instructions to his players during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Napoli at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine. Napoli's president has thanked coach Maurizio Sarri for his contributions after the Serie A club reportedly reached a deal to hire Carlo Ancelotti as his replacement. Napoli have not announced Sarri's departure, but a messaged posted on Twitter by president Aurelio De Laurentiis on Wednesday, May 23, 2018 and retweeted by the club's official account, seemed to confirm he is leaving. (AP Photo/Efrem Lukatsky, File )
FILE - In this Wednesday, Sept. 13, 2017 file photo, Napoli's head coach Maurizio Sarri shouts instructions to his players during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Napoli at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine. Napoli's president has thanked coach Maurizio Sarri for his contributions after the Serie A club reportedly reached a deal to hire Carlo Ancelotti as his replacement. Napoli have not announced Sarri's departure, but a messaged posted on Twitter by president Aurelio De Laurentiis on Wednesday, May 23, 2018 and retweeted by the club's official account, seemed to confirm he is leaving. (AP Photo/Efrem Lukatsky, File ) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Μέχρι πρότινος ο Μαουρίτσιο Σάρι ακουγόταν ως το μεγάλο φαβορί για να διαδεχτεί τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως οι Λονδρέζοι προσπαθούσαν απλά να τον αποκτήσουν χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλουν όλη τη ρήτρα αποδέσμευσης που απαιτούσε η Νάπολι (8.000.000 ευρώ).

Τώρα όμως τα δεδομένα φαίνεται να έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά σύμφωνα με την "Sun", με το αγγλικό ταμπλόιντ να αποκαλύπτει πως ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, είναι κοντά σε συμφωνία με τους "μπλε", με τον Σάρι να "κόβεται" λόγω του αμφιλεγόμενου παρελθόντος του.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για την ενημέρωση που έλαβαν οι άνθρωποι της Τσέλσι για έναν άγριο καυγά που είχαν προ διετίας (19/1/2016) Σάρι και Μαντσίνι σε αγώνα Νάπολι-Ίντερκαι το οποίο κατέληξε σε ομοφοβικό ξέσπασμα του πρώτου, και... έκαναν πίσω.

Τι είχε συμβεί τότε; Οι δύο προπονητές είχαν διαφωνήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα (ήταν στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ιταλίας) και παραλίγο να έρθουν στα χέρια, με τον Μαντσίνι να καταγγέλει επίθεση με ομοφοβικές εκφράσεις από την πλευρά του Σάρι.

Τον "έκοψε" από προπονητή λόγω ομοφοβικού ξεσπάσματος!

"Είναι ρατσιστής. Άνθρωποι όπως αυτός δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο. Πήγα να διαμαρτυρηθώ για τα έξτρα λεπτά που έδωσε ο διαιτητής και ο Σάρι μου φώναζε "π@@@τη". Θα ήμουν περήφανος να ήμουν κάτι τέτοιο αν εκείνος θεωρεί τον εαυτό του άνδρα", είχε πει τότε ο Μαντσίνι, με τον Σάρι να αποκρούει τις κατηγορίες και να λέει:

"Ήμουν εκνευρισμένος, δεν είχα διάθεση να προσβάλλω κανέναν. Εάν χρησιμοποίησα τέτοιες φράσεις, απολογούμαι στην γκέι κοινότητα".

Τότε, για εκείνη τη συμπεριφορά του, ο Σάρι τιμωρήθηκε από την ιταλική ομοσπονδία με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ και αποκλεισμό από τους πάγκους σε δύο μας Κυπέλλου "για προσβλητικές φράσεις προς τον προπονητή της άλλης ομάδας".

Εάν ισχύει το ρεπορτάζ της "Sun", τότε εκείνο το ξέσπασμα του Σάρι δεν του κόστισε μόνο 20.000 ευρώ και την απουσία του από δύο αγώνες της Νάπολι στο Coppa Italia αλλά και την ευκαιρία να εργαστεί για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του και μάλιστα στην Premier League για λογαριασμό της Τσέλσι...

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΜΑΝΤΣΙΝΙ-ΣΑΡΙ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2015-16:

News 24/7

24MEDIA NETWORK