Ζήτησε συγγνώμη ο Μιραλάς, αλλά...

Ο Κέβιν Μιραλάς μέσω των social media έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια όσον αφορά τον ίδιο και την Έβερτον. Ο Βέλγος επιθετικός ζήτησε συγγνώμη απ' όλο τον οργανισμό των "ζαχαρωτών" εμφανίζοντας τον εαυτό του ως μετανιωμένο και συγχρόνως αφοσιωμένο.

Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Everton and Manchester City at Goodison Park, in Liverpool, England, Sunday Jan. 15, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Everton and Manchester City at Goodison Park, in Liverpool, England, Sunday Jan. 15, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Το πήρε πάνω του ο Κέβιν Μιραλάς και ... απολογήθηκε μέσω instagram για τη συμπεριφορά του στην προπόνηση της Έβερτον, που του στοίχισε την "αποβολή" του από την αποστολή του ματς με την Γουότφορντ.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του (και όχι μόνο) ενώ δήλωσε 100% αφοσιωμένος στην Έβερτον. Άραγε ήταν κάτι αυθόρμητο ή μια κίνηση τακτικής, υπαγορευμένη κι από τον μάνατζερ του, από την στιγμή δε που και τα περισσότερα βρετανικά ΜΜΕ τον θεωρούν "τελειωμένο" ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Επαναφέροντας μάλιστα και την προοπτική του Ολυμπιακού...

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιραλάς: "Πρέπει να αποκαταστήσω την αλήθεια ύστερα από μερικά άρθρα στα μίντια. Δεν συμπεριλήφθηκα στην αποστολή λόγω έλλειψης αφοσίωσης και προσπάθειας στην προπόνηση. Ήταν μια απόφαση του προπονητή και ήμουν απογοητευμένος... Αισθάνομαι πλήρως αφοσιωμένος στην Έβερτον από το 2012 που ήρθα εδώ και δεν μπορώ να δεχτώ την πραγματική μας κατάταξη στη βαθμολογία. Ζητώ συγγνώμη από τον πρόεδρο και τον ιδιοκτήτη, από τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου επειδή δεν ήμουν σε θέση να αντιμετωπίσω τη στιγμή της απογοήτευσής μου..".

Η συγγνώμη του Μιραλάς φυσικά δεν σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα πάρει... συγχωροχάρτι από την Έβερτον, καθώς πήγε κόντρα στους κανονισμούς της ομάδας. Και συνήθως στην Αγγλία αυτά τα κρατάνε, ειδικά δε όταν πρόκειται για θέματα πειθαρχίας προς το πρόσωπα του προπονητή (έστω κι αν πρόκειται για υπηρεσιακό) ή των συμπαικτών του.

Από την άλλη και ο Μιραλάς αντιλαμβάνεται πως η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στα "ζαχαρωτά" δεν τον ευνοεί πλέον κι αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά με την άφιξη του νέου κόουτς θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός γενικότερα στην συμπεριφορά του, εφόσον θέλει να πάρει μεταγραφή το 2018...

News 24/7

24MEDIA NETWORK