Ο Ρούνεϊ κυνηγάει αρνητικό ρεκόρ του Σίρερ!

Μπορεί ο Γουέιν Ρούνεϊ να περνάει δεύτερη... νεότητα στην Έβερτον, όμως κόντρα στην Σουόνσι επιβεβαίωσε πως υπάρχει κάτι στο οποίο είναι (πολύ) κακός. Τόσο κακός μάλιστα που είναι πιθανό να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ του Άλαν Σίρερ (VIDEO)!

Everton's Wayne Rooney reacts during the Europa League group E soccer match between Everton and Atalanta at the Goodison Park stadium in Liverpool, England on Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
rooney AP IMAGES

Η ανεβασμένη Έβερτον (τρεις νίκες, μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς) φιλοξένησε την Σουόνσι το βράδυ της Δευτέρας και στο ημίχρονο έμεινε στο 1-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους τα "ζαχαρωτά" κέρδισαν πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο... ανεβασμένος Ρούνεϊ.

Έλα όμως που ο 31χρονος άσος απέτυχε σημαδεύοντας το δοκάρι, όμως ο Κάλβερτ-Λεβίν πήρε το... ριμπάουντ και ισοφάρισε. Αυτό ήταν το 10ο χαμένο πέναλτι του Γουέιν Ρούνεϊ στην Πρέμιερ Λιγκ σε 32 εκτελέσεις και πλέον θέλει άλλο ένα για να ισοφαρίσει το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ.

Ποιος το κατέχει; Ο Άλαν Σίρερ που μετρά 11 αποτυχίες σε 67 εκτελέσεις. Με δεδομένο πως είναι ακόμα 31 ετών, λογικά θα τα... καταφέρει.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ

Στο δεύτερο μέρος η Έβερτον κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, με τον έμπειρο επιθετικό να παίρνει ξανά τη μπάλα και να τη στείλει στην άσπρη βούλα. Αυτή τη φορά όμως... τα κατάφερε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK