Χάκαραν τον λογαριασμό του Μαχρέζ

Ένα μήνυμα μέσω του οποίου ανακοινώνει πως σταματάει το ποδόσφαιρο εμφανίστηκε στον επίσημο λογαριασμό του Ριάντ Μαχρέζ στο Facebook και προκάλεσε... πανικό στο στρατόπεδο της Λέστερ. Χακάρισμα ή αλήθεια;

Χάκαραν τον λογαριασμό του Μαχρέζ
MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Σύγχυση επικράτησε τις τελευταίες ώρες στις τάξεις της Λέστερ, καθώς ένα "ύποπτο" ποστάρισμα στον επίσημο λογαριασμό του Μαχρέζ στο Facebook έχει εγείρει ανησυχίες αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του.

Το "μήνυμα" έκανε λόγο πως έπειτα από προτροπή των γιατρών αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα παρότι στο Σαββατιάτικο ματς με την Μπόρνμουθ αγωνίστηκε κανονικά σκοράροντας, μάλιστα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 97ο λεπτό.

Αυτός είναι και ο λόγος που στην Αγγλία πίστεψαν απ' την πρώτη στιγμή πως όλο αυτό ήταν έργο... κάοιου χάκερ και όχι αληθινό γεγονός. Η επιβεβάιωση ήρθε λίγες ώρες αργότερα απ' την Λέστερ, η οποία έβαλε τέλος στα όποια σενάρια απόσυρσης του Αλγερινού άσου.

Χάκαραν τον λογαριασμό του Μαχρέζ
mahrez

Αναλυτικά το "ποστάρισμα":

"Μετά από συζητήσεις με τους γιατρούς, αποφάσισα να απομακρυνθώ απ΄το ποδόσφαιρο, και μιας που η καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής φτάνει στο τέλος της, θα ήθελα να πω μερικές κουβέντες. Σας ευχαριστώ όλους για την καλοσύνη και την υποστήριξή που μου δείξατε σε αυτή την πανέμορφη πόλη. θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK