Η Λίβερπουλ δεν άλλαξε το ποδόσφαιρο με CR7 λόγω... Κιούελ!

Ο Ζεράρ Ουγιέ προέβη σε τέτοιες αποκαλύψεις που αν τις φανταστεί κανείς να γίνονται πραγματικότητα, τότε ο ποδοσφαιρικός χάρτης του σήμερα ενδεχομένως να ήταν εντελώς διαφορετικός αφού η Λίβερπουλ θα είχε στην τροπαιοθήκη της από το 2003 κι έπειτα κάνα δυο πρωταθλήματα παραπάνω, ίσως και περισσότερα.

Η Λίβερπουλ δεν άλλαξε το ποδόσφαιρο με CR7 λόγω... Κιούελ!

"Μαχαίρι" στην καρδιά των οπαδών της Λίβερπουλ... κάρφωσε ο πρώην προπονητής της ομάδας, Ζεράρ Ουγιέ.

Ο Γάλλος boss αποκάλυψε ότι το 2003 θα ήταν μία καταλυτική χρονιά στην ιστορία του ποδοσφαίρου αν η Λίβερπουλ έκανε την υπέρβαση και αποκτούσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ήταν διαθέσιμος!

Χαρακτηριστικά ο Ουγιέ είπε: "Τον είδα σ' ένα τουρνουά με ταλέντα και κάναμε κίνηση για να τον αποκτήσουμε" ανέφερε στο "Liverpool Echo" και συνέχισε: " ...αλλά είχαμε συγκεκριμένο μπάτζετ και δεν πληρώσαμε τα χρήματα που απαιτούσε στο συμβόλαιό του".

Ένας ακόμη λόγος που οι "Κόκκινοι" δεν κινήθηκαν τόσο ζεστά όσο θα έπρεπε για τον CR7 ήταν και ο Χάρι Κιούελ σύμφωνα με τον Ουγιέ: " Ίσως κερδίζαμε το πρωτάθλημα με τον Ρονάλντο! Είχαμε όμως εκείνη την περίοδο τον Χάρι Κιούελ που ήταν τρομερός και... πεινασμένος. Δυστυχώς όμως τραυματίστηκε και δεν επανήλθε ποτέ."

Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια χρόνια ο Φέργκιουσον είδε σ' ένα φιλικό Μάντσεστερ - Σπόρτινγκ τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν καθυστέρησε καθόλου να τον κάνει δικό του. Το δίδυμο του Σκωτσέζου με τον Πορτογάλο σημείωσε τεράστιες ιστορίες.

AP Photo/Paulo Duarte, File

News 24/7

24MEDIA NETWORK