Η Λίβερπουλ "φτιάχνει" τους οπαδούς της πριν τον τελικό με σούπερ μεταγραφή!

Σύσσωμος ο οργανισμός Λίβερπουλ ζει και αναπνέει για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ όμως ο Γιούργκεν Κλοπ κοιτάζει και τη νέα σεζόν και όλα δείχνουν ότι έκλεισε σούπερ deal για την ισχυροποίηση των "κόκκινων".

Liverpool coach Jurgen Klopp celebrates with the supporters at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Liverpool coach Jurgen Klopp celebrates with the supporters at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η Λίβερπουλ έχει τρελάνει όλους τους οπαδούς της μέσα στους πρώτους μήνες του 2018 καθώς αποκλείοντας κατά σειρά Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα έφτασε να διεκδικεί στις 26 Μαΐου στο Κίεβο το "ιερό δισκοπότηρο" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όμως παράλληλα με το ματς της χρονιάς για αυτήν ο Γιούργκεν Κλοπ σκέφτεται και τη... νέα σεζόν!

Μάλιστα δεν έχει μείνει μόνο σε προγραμματισμό αλλά ο σχεδιασμός πέρασε από τη θεωρία στην... πράξη, με το έγκυρο "RMC Sport" να αποκαλύπτει πως οι "κόκκινοι" έχουν ήδη κλείσει την πρώτη τους μεταγραφή με μοναδικό στόχο να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο και να είναι άκρως ανταγωνιστικοί στην προσπάθεια να κατακτήσουν την Premier League.

Η κίνηση αυτή ακούει στο όνομα Ναμπίλ Φεκίρ, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ βρήκε τη χρυσή τομή με την Λιόν για την αγορά του παίκτη έναντι του ποσού των 70.000.000 ευρώ (μαζί με μπόνους), με τον άλλοτε τεχνικό της και νυν γενικό διευθυντή του γαλλικού συλλόγου, Ζεράρ Ουγιέ, να παίζει κομβικό ρόλο ώστε οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία.

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως ο 24χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λίβερπουλ και ότι μαζί με εκείνον ενδέχεται να μετακομίσει στο "Άνφιλντ" και ο μικρότερος (21 ετών) αδερφός του, Γιασίν, που ανήκει και αυτός στην Λιόν και αγωνίζεται στη θέση του μέσου.

"Ουδέν σχόλιο", αποκρίθηκε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Τσέλσι-Λίβερπουλ όταν του έγινε ερώτηση για τα σενάρια περί έλευσης του... πρεσβύτερου Φεκίρ, με τους Γάλλους να προσθέτουν ότι ο άσος της Λιόν (17 γκολ σε 28 ματς της Ligue 1 φέτος) θα κληθεί να γεμίσει το κενό που δημιουργήθηκε στην επίθεση των "κόκκινων" μετά την αποχώρηση του Κοουτίνιο.

Δεν αποκλείεται πάντως ο Φεκίρ να μην είναι το μοναδικό "μπαμ" της Λίβερπουλ στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο αφού ρεπορτάζ από το Νησί εμφανίζουν τον Κλοπ να πιέζει τους διοικούντες για να του κάνουν ένα ακόμα... χατίρι, φέρνοντάς του τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο 20χρονος έκανε το δρομολόγιο Ντόρτμουντ-Βαρκελώνη το καλοκαίρι του 2017 και κόστισε πάνω από 100.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο ένας σοβαρός πολύμηνος τραυματισμός τον πήγε αρκετά πίσω και με δεδομένο πως δεν έχει ακόμα εγκλιματιστεί στους Καταλανούς, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της. Ειδικά σε περίπτωση που χάσει τον Σαλάχ οποίος πολιορκείται από την Ρεάλ Μαδρίτης...

Ο ΝΑΜΠΙΛ ΦΕΚΙΡ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΛΙΟΝ (2017-18):

News 24/7

24MEDIA NETWORK