Κλοπ, που πας με τον Κάριους κόντρα στη Ρόμα;

Τρεις μέρες πριν τον πρώτο αγώνα με την Ρόμα για τους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γιούργκεν Κλοπ πρέπει να τραβάει τα μαλλιά του με τον Κάριους, που έκανε τέσσερις γκάφες στον... αέρα, με αποτέλεσμα στη μία από αυτές η Γουέστ Μπρομ να κάνει το 2-2 από 0-2 (VIDEO)!

Liverpool goalkeeper Loris Karius misses to save the ball while Spartak's Fernando scores his side's opening goal during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
karious AP IMAGES

Ο Γερμανός πορτιέρε της Λίβερπουλ έδειχνε σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, όμως κόντρα στην Γουέστ Μπρομ παρουσίασε μεγάλη αστάθεια στις εξόδους του. Και αυτό τρεις μέρες πριν από το πρώτο ματς με τη Ρόμα!

Σε 3-4 περιπτώσεις ο Κάριους απλά... παρακολουθούσε στον αέρα και μάλιστα η τελευταία αποδείχθηκε μοιραία. Η Γουέστ Μπρομ είχε μειώσει σε 1-2, ο Σαλάχ είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου και οι γηπεδούχοι πήραν... αέρα.

Στο 88ο λεπτό λοιπόν ο Μπραντ εκτέλεσε φάουλ, ο Κάριους έκανε να βγει, όμως η προσπάθεια του έμεινε στη μέση. Έτσι, ο Ροντόν με το κεφάλι ισοφάρισε στο τελικό 2-2 και η ομάδα του έχει μαθηματικές ελπίδες παραμονής.

Για να συμβεί αυτό χρειάζεται τρεις νίκες στα ματς που απομένουν και η Σουόνσι να μην... σταυρώσει πόντο. Όσον αφορά την Λίβερπουλ, δεν κινδυνεύει η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, αλλά... αυτής.

Ο Κλοπ πρέπει να δει τι θα κάνει κάτω από τα δοκάρια...

WBLI

News 24/7

24MEDIA NETWORK