Κολλημένος με την Λίβερπουλ και στο playstation ο Σαλάχ

Παρότι κάνει "θαύματα" στο γήπεδο, ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει ένας κοινός θνητός με ανησυχίες και φόβους. Το παραδέχτηκε άλλωστε και με δηλώσεις του. Όλα τα λεφτά πάντως, ήταν η ατάκα του για τη Λίβερπουλ και το... playstation.

Κολλημένος με την Λίβερπουλ και στο playstation ο Σαλάχ
AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, λίγο έλειψε να του στοιχίσει την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος του φόβος!

Παρότι εντός των τεσσάρων γραμμών κάνει "θαύματα", με αυτή του την τοποθέτηση μας υπενθύμισε ότι παραμένει ένας κοινός θνητός με φόβους και ανησυχίες.

Τέλος καλό, όλα καλά, όμως για τον "Φαραώ" που θα δώσει κανονικά το παρών στα γήπεδα της Ρωσίας, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο όνειρο ζωής.

"Είμαι ένας απλός άνθρωπος, επομένως νιώθω πόνο και ανησυχία. Σκεφτόμουν μόνο τον τελικό του Champions League μετά τον τραυματισμό μου και αμέσως μετά, αμέσως όμως, σκέφτηκα το Μουντιάλ και φοβήθηκα. Κάνω τα πάντα να είμαι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι", σχολίασε ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στη Λίβερπουλ.

Τραγουδούν το όνομά σου, φορούν φανέλες με το όνομά σου. Είναι πολύ όμορφο. Δίνω στο ποδόσφαιρο όλο μου το Είναι. Είμαι τόσο ευτυχισμένος εδώ". Η κορυφαία του ατάκα αφορούσε στο ερώτημα για τις ασχολίες του στον ελεύθερο του χρόνο. Τι είπε;

"Παίζω video games. Playstation 4, FIFA 18. Συνήθως παίρνω τη Λίβερπουλ και δίνω την μπάλα στον εαυτό μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK