Ο Κουτίνιο... μαρτύρησε την επόμενη μεταγραφή της Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έχει στα σκαριά την επόμενή της μεταγραφική κίνηση, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε δια στόματος Άγγλων, αλλά από ενός... πρώην. Του Φιλίπε Κουτίνιο.

Ο Κουτίνιο... μαρτύρησε την επόμενη μεταγραφή της Λίβερπουλ
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δεν αποτελεί πια κοινό μυστικό ότι η Λίβερπουλ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Το επιβεβαίωσε άλλωστε και ο... Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετακόμισε στο "Καμπ νου" έναντι του αστρονομικού ποσού των 120.000.000€.

Όχι μόνο το επιβεβαίωσε, αλλά φέρεται να αποκάλυψε στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα το όνομα του παίκτη που βρίσκεται μια ανάσα από το... κατώφλι του "Άνφιλντ".

Πρόκειται για έναν παίκτη που ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει καλά και θα κάνει ότι μπορεί για να τον προσθέσει στην "φαρέτρα" με τα... όπλα του.

Ο λόγος για τον 22χρονο Γερμανό επιθετικό της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ ο οποίος με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring his side's 2nd goal during the Europa League round of sixteen first leg soccer match between RB Leipzig and FC Zenit St. Petersburg in Leipzig, Germany, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring his side's 2nd goal during the Europa League round of sixteen first leg soccer match between RB Leipzig and FC Zenit St. Petersburg in Leipzig, Germany, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Μια σύντομη ματιά στα στατιστικά του, είναι ικανή να πείσει και τον πιο... δύσπιστο οπαδό για το πλούσιο ταλέντο του. Σε 35 παρουσίες τη φετινή σεζόν, έχει αναγκάσει τους αντίπαλους τερματοφύλακες να μαζέψουν την μπάλα απ' το πλεκτό 17 φορές, ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ.

Αν θέλει η Λίβερπουλ να τον κάνει δικό της, θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς ο νέος... Μίροσλαβ Κλόζε, όπως τον αποκαλούν στη Γερμανία, κοστολογείται από την Λειψία στα 60.000.000€, τα μισά δηλαδή απ' όσα στοίχισε ο... μαρτυριάρης Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK