Ο νέος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ δεν είναι αυτός που νομίζεις...

Όσο ο Λόρις Κάριους δεν ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Κλοπ τόσο στερεύουν οι πιθανότητες να είναι και τη νέα σεζόν ο βασικός κίπερ της Λίβερπουλ. Ήδη οι "ρεντς" βρίσκονται σε επαφές με τον Άλισον Μπέκερ, ωστόσο αυτός που -για την ώρα- θα χριστεί Νο1 είναι άλλος.

Liverpool goalkeeper Loris Karius looks at the ball after Real Madrid's Gareth Bale scored his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Liverpool goalkeeper Loris Karius looks at the ball after Real Madrid's Gareth Bale scored his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP IMAGE

Ο Λόρις Κάριους ξεκίνησε τη νέα σεζόν από εκεί που την είχε αφήσει, δείχνοντας ότι δεν έχει συνέλθει ακόμη απ' την εφιαλτική βραδιά που έζησε στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ του Κιέβου.

Ήδη, στα πρώτα φιλικά της Λίβερπουλ ενόψει της νέας σεζόν έχει καταγράψει δύο λάθη με το ένα εξ' αυτών να καταλήγει σε γκολ.

Πάντως, στο ξεκίνημα της περιόδου ο Γιούργκεν Κλοπ είχε δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να στηρίξει τον Γερμανό κίπερ με όλες του τις δυνάμεις. Όσο βλέπει όμως την ομάδα του να δέχεται "αστεία" γκολ τόσο η εμπιστοσύνη του προς τον Κάριους αρχίζει να εξασθενεί σε επικίνδυνο για εκείνον βαθμό.

Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός τον "ρεντς" αποφάσισε να να ανακατέψει λίγο την τράπουλα και να δώσει στο επόμενο φιλικό με την Μπλάκμπερν φανέλα βασικού στον 25χρονο Ουαλό διεθνή, Ντάνι Γουόρντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK