Ο Σαλάχ τα "παστελώνει", άλλος... κολυμπάει στο χρήμα

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ διανύει τρομερή περίοδο, σκοράροντας το ένα γκολ μετά το άλλο, ενώ στην πρώτη του σεζόν στη Λίβερπουλ “φλερτάρει” με την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Ωστόσο, άλλος είναι ο ποδοσφαιριστής που γράφει ιστορία στο “Άνφιλντ”... οικονομικά.

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ έκανε δικό της τον Μοχάμεντ Σαλάχ με 32.000.000 ευρώ, προσφέροντας του παράλληλα ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές της τάξεως των 5.000.000 ευρώ.

Ξεκάθαρα στο “Άνφιλτ”, μπορεί και ο ίδιος ο Αιγύπτιος, να μην περίμεναν την εξέλιξη που θα είχε η συνεργασία τους, αφού ο πρώην άσος της Ρόμα κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα των “Κόκκινων”.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας και βασικός παράγοντας για τη... μισή πρόκριση στον τελικό του Champions League (σ.σ. κέρδισαν τη Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό με 5-2).

Ωστόσο, ο Σαλάχ δεν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας, δεν βλέπει ούτε με... κιάλια αυτά που παίρνει από το μεσημέρι της Κυριακής ο Ρομπέρτο Φιρμίνο!

Ο Βραζιλιάνος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “Κόκκινους” έως το 2023 και έλαβε το πιο ακριβό συμβόλαιο που έχει πάρει ποτέ παίκτης στην ιστορία του κλαμπ. Τα... διπλά από τον Μοχαμέντ Σαλάχ θα λαμβάνει ο 26χρονος, αφού η νέα του συμφωνία θα του αποφέρει 10.000.000 ευρώ το χρόνο.

Θα έχει πραγματικά τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πως η Λίβερπουλ θα ματσάρει αυτά τα χρήματα και στο συμβόλαιο του Σαλάχ, καθώς σίγουρα το καλοκαίρι τα... μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα κάνουν “κρα” για να τον αποκτήσουν, προσφέροντάς deal πιο ακριβό από του Φιρμίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK