Ομάδα-έκπληξη έρχεται να σώσει την καριέρα του Κάριους!

Ο Λόρις Κάριους έζησε δύσκολες στιγμές στο Κίεβο με τα δύο γκολ-δώρο στην Ρεάλ όμως μία ιταλική ομάδα έρχεται να τον απαλλάξει από τον εφιάλτη, προσφέροντάς του συμβόλαιο για έναν χρόνο!

Real Madrid's Karim Benzema, right, scores against Liverpool goalkeeper Loris Karius during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Real Madrid's Karim Benzema, right, scores against Liverpool goalkeeper Loris Karius during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Τα παιδαριώδη λάθη που έκανε στον τελικό του Champions League υποχρεώνουν τον Γιούργκεν Κλοπ να βγει στην αγορά και να κυνηγήσει έναν γκολκίπερ που θα πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του, κάτι που σημαίνει πως ο Λόρις Κάριους θα μπει στο περιθώριο.

Ακόμα πάντως και η Λίβερπουλ αποφασίσει να τον "ξεφορτωθεί", μη νομίζετε πως ο Γερμανός θα μείνει για πολύ καιρό στο ταμείο ανεργίας καθώς έχει ήδη βρεθεί ομάδα που να του δίνει συμβόλαιο!

Αυτή είναι ομάδα-έκπληξη καθώς πρόκειται για την Ρίμινι που ανέβηκε φέτος στην Lega Pro (τρίτη κατηγορία της Ιταλίας), με τον πρόεδρό της Τζόρτζιο Γκράσι να προσφέρει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Κάριους μέσω γραπτής επιστολής του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

" Στις 22 Ιουνίου, ο Λορίς Κάριους θα γίνει 25 ετών. Θα ήθελα να φιλοξενήσω τον Γερμανό τερματοφύλακα για μερικές μέρες στο Ρίμινι, μία φιλόξενη πόλη, η οποία ανέκαθεν κατακλυζόταν από συμπατριώτες του".

" Θα ήμουν χαρούμενος να τον δω στη Ρίμινι, ώστε να του θυμίσω πως χρειάζεται κουράγιο ή μάλλον καλή αίσθηση το να κατανοήσεις ότι τα καλύτερα μαθήματα στη ζωή είναι συχνά τα πιο "σκληρά" τα πιο "δύσκολα" για να αντιμετωπίσεις".

" Όλοι έχουμε περάσει από τέτοιες στιγμές, δυστυχώς γι' αυτόν, η στιγμή του σημειώθηκε μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Στο τέλος της ημέρας, η μόνη πραγματική αποτυχία είναι να αφήσεις την ήττα να "κλέψει" το καλύτερο από σένα".

" Θα ήθελα να βοηθήσω τον Κάριους να γίνει ένα "τρανό" παράδειγμα σε αυτούς που στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, πέφτουν και σηκώνονται ξανά στα πόδια τους.

Θα ήθελα να του προσφέρω ένα δώρο για τα γενέθλιά του, ένα μονοετές συμβόλαιο στη Ρίμινι, την ιδανική ομάδα να βρει ξανά την ηρεμία του, την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη ν' ακολουθήσει τα όνειρά του", αναφέρει ο πρόεδρος της Ρίμινι μέσω της επιστολής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK