Ριγή συγκίνησης για τη φανέλα που μπήκε ανάμεσα σε αυτές των Φιρμίνο και Σαλάχ!

Η Λίβερπουλ δεν ξεχνά τον 53χρονο Ιρλανδό που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επίθεση που δέχτηκε από χούλιγκανς της Ρόμα και του έδειξε τη συμπαράστασή της με έναν ξεχωριστό τρόπο (PHOTOS).

Ριγή συγκίνησης για τη φανέλα που μπήκε ανάμεσα σε αυτές των Φιρμίνο και Σαλάχ!

Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ το χρώμα που κυριαρχεί είναι το κόκκινο όμως πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με την Στόουκ κατάφερε να "τρυπώσει" και το πορτοκαλί. Ανάμεσα από τις φανέλες των Μοχάμεντ Σαλάχ και Ρομπέρτο Φιρμίνο κρεμάστηκε και μία πορτοκαλί φανέλα της ουαλικής St Peter's GAA, με τους "κόκκινους" να έχουν λόγο που προχώρησαν σε αυτή τη χειρονομία.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον Σον Κοξ, τον 53χρονο Ιρλανδό που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης από οπαδούς της Ρόμα, έξω από το "Άνφιλντ".

Ο άτυχος άνδρας έπινε το ποτό του στην "Albert Pub" μαζί με τον αδερφό του όταν ένα γκρουπ τιφίζι της Ρόμα - που κρατούσαν ζώνες και σφυριά- επιτέθηκαν σε ανυποψίαστους φίλους της Λίβερπουλ, με τον Ιρλανδό να έχει διακομιστεί εδώ και ημερες στο Νευρολογικό Κέντρο του Γουόλτον και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όσον αφορά στο γιατί επιλέχτηκε η συγκεκριμένη φανέλα, οφείλεται στο ότι ο 53χρονος άνδρας είναι φίλαθλος και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας St Peter's GAA.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του Λίβερπουλ-Στόουκ, ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε πέντε αλλαγές σε σύγκριση με τον αγώνα της Τρίτης με την Ρόμα, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους βασικούς του ενόψει της ρεβάνς (Σαλάχ και Φιρμίνο έπαιξαν πάντως και στα 90 λεπτά), με το τελικό 0-0 να αφήνει περισσότερο απογοητευμένη την Στόουκ που είναι σε μειονεκτική θέση στη μάχη για παραμονή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK