Σφήνα της Λίβερπουλ για Σάντσες!

Έτοιμη για το κόλπο γκρόσο της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ φέρεται να είναι η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, με τον Γιούργκεν Κλοπ να... κλέβει τον Αλέξις Σάντσες μέσα από τα χέρια των Σίτι και Γιουνάιτεντ!

Arsenal's Alexis Sanchez, left vies for the ball with Liverpool's Mohamed Salah during their English Premier League soccer match between Arsenal and Liverpool at the Emirates stadium London, Friday, Dec. 22, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
sanchez salah AP IMAGES

Άλλη μία μέρα στην Αγγλία, άλλο ένα σενάριο με πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός επιθετικός αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο "καυτό" όνομα στο Νησί, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η Άρσεναλ τον έχει βγάλει στο σφυρί για να μην χαθεί ελεύθερος.

Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κονταροχτυπιούνται για την υπογραφή του 28χρονου άσου, όμως στο κόλπο τελευταία έχει μπει και η Λίβερπουλ! Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων από την Αγγλία, ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πως ο Σάντσες είναι η ιδανική λύση στη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Δεν τον θέλει ακριβώς για αντι-Κουτίνιο, αλλά να φτιάξει ένα... φονικό δίδυμο μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Από τη στιγμή μάλιστα που η μεταγραφή του Μαχρέζ μοιάζει να ναυαγεί, ο Χιλιανός θα κοστίσει λιγότερα και μπορεί να προσφέρει περισσότερα!

Το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι η επιθυμία του ίδιου του Σάντσες που προτιμά την Σίτι. Αν όμως οι "πολίτες" δεν βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, τότε θα τον δούμε σε κάποια από τις άλλες ανταγωνίστριες ομάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK