Το απίστευτο σύνθημα των οπαδών της Λίβερπουλ για Σαλάχ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει φτάσει να αποκαλείται και "Μέσι της Λίβερπουλ" με αυτά που κάνει στο Νησί και οι οπαδοί των "κόκκινων" του εκφράζουν πλέον την λατρεία τους με μοναδικό τρόπο (VIDEO).

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Όταν ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, έπαιρνε την απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να πει το "si" στην παραχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ έναντι 36.900.000 λιρών, ήταν πεπεισμένος πως η συμφωνία που έκλεισε με την Λίβερπουλ ήταν κάτι παραπάνω από επικερδής για την ομάδα του.

Κοιτώντας όμως κανείς τα πεπραγμένα του 25χρονου Αιγύπτιου άσου στους "κόκκινους" διαπιστώνει ότι η μεγάλη κερδισμένη του deal είναι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, με τον Σαλάχ να αποδεικνύεται λίρα εκατό για τον Γιούργκεν Κλοπ.

Όχι μόνο έχει προσαρμοστεί απόλυτα στη νέα του ομάδα και στην Premier League, όχι μόνο έχει αναλάβει το ρόλο του ηγέτη και ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε αυτόν, αλλά επιπλέον με το γκολ του που πέτυχε κόντρα στην Πόρτο έφτασε τα 30 σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε μόλις ο 13ος παίκτης στα 125 χρόνια ιστορίας της Λίβερπουλ που φτάνει σε τέτοιο νούμερο μέσα στην ίδια σεζόν!

Ο προηγούμενος που είχε πετύχει ανάλογο επίτευγμα ήταν ο Λουίς Σουάρες τον Απρίλιο του 2014, ενώ το κοινό που έχει ο Σαλάχ με τον Ουρουγουανό νυν άσο της Μπαρτσελόνα είναι πως αμφότεροι μπήκαν στις καρδιές των οπαδών των "κόκκινων".

Είναι μάλιστα τέτοια η φρενίτιδα που επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Λίβερπουλ ώστε να βγάλουν ένα τρομερό σύνθημα για τον "Αιγύπτιο Βασιλιά", το οποίο αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ πως είναι έτοιμοι να γίνουν και Μουσουλμάνοι για χατήρι του...

"Mo Sa-la-la-la-lah, Mo Sa-la-la-la-lah, if he's good enough for you, he's good enough for me, if he scores another few, then I'll be Muslim too", αναφέρει χαρακτηριστικό το σύνθημα για τον Σαλάχ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK