Το σχόλιο στη photo του Φαν Ντάικ έκανε τούρμπο τον Κάραχερ!

Ο Φιλ Νέβιλ θέλησε να αστειευτεί με φωτογραφία του Τζέιμι Κάραχερ μαζί με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και το μετάνιωσε μέσα σε λίγα λεπτά. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Το σχόλιο στη photo του Φαν Ντάικ έκανε τούρμπο τον Κάραχερ!

Αυτή η Πέμπτη ήταν μαγική για τον Τζέιμι Κάραχερ καθώς μέσα σε λίγες ώρες πρόλαβε να πάρει συνέντευξη από τον ακριβότερο αμυντικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά και να ισοπεδώσει φραστικά έναν παραδοσιακό του αντίπαλο, από τις κόντρες τους εντός γηπέδου στα Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Η αρχή έγινε το απόγευμα, με την σημαία των "κόκκινων" και νυν τηλεσχολιαστή να ανεβάζει φωτογραφία του μαζί με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο Instagram και να αποκαλύπτει πως λίγο νωρίτερα του είχε πάρει συνέντευξη στο προπονητικό κέντρο του Μέλγουντ για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού "Sky Sports".

To γεγονός αυτό τσίγκλησε τον Φιλ Νέβιλ, με τον άλλοτε αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και της Έβερτον προς τη δύση της καριέρας του) να κάνει το εξής σχόλιο: "Ζεις στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ Κάρα;".

Το σχόλιο στη photo του Φαν Ντάικ έκανε τούρμπο τον Κάραχερ!
© INSTAGRAM - 23_CARRA

Ε, το σχόλιο αυτό έκανε... τούρμπο τον άλλοτε συνοδοιπόρο του Στίβεν Τζέραρντ στην Λίβερπουλ, με τον Κάραχερ να του πετάει το γάντι μαζί με ένα καυστικό σχόλιο: "Φιλ Νέβιλ, πάντα έχουν ανοιχτές αγκαλιές για μένα εδώ, σε αντίθεση με εσένα στο Κάρινγκτον και το γαμ@@@@@ χάος που προκαλέσατε με τον Μόγιες".

Φυσικά, του υπενθύμισε την περίοδο που ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Μόγιες και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε κατά... διαόλου, με τον Φιλ Νέβιλ να μην έχει...απάντηση και κάπου εκεί ο διάλογός τους να παίρνει τέλος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK