Έμαθε πως είναι πρωταθλητής την ώρα που κολλούσε αυτοκόλλητα της Panini με το γιο του!

Οι παίκτες της Σίτι πανηγύρισαν έξαλλα την ήττα της Γιουνάιτεντ από την Γουέστ Μπρομ που τους έδωσε μαθηματικά τον τίτλο εκτός από έναν, που δεν... γνώριζε το αποτέλεσμα!

Manchester City coach Pep Guardiola covers a video camera with his hand as he leaves the field with Manchester City's Kyle Walker, right, at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Saturday, April 14, 2018. Manchester City won 3-1. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City coach Pep Guardiola covers a video camera with his hand as he leaves the field with Manchester City's Kyle Walker, right, at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Saturday, April 14, 2018. Manchester City won 3-1. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε την ευκαιρία να κλειδώσει μαθηματικά τον τίτλο της Premier League έξι αγωνιστικές πριν το τέλος (θα έκανε ρεκόρ στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος) όμως η φοβερή ανατροπή που έκανε μέσα σε ένα ημιχρονο η Γιουνάιτεντ στο τοπικό ντέρμπι της στέρησε αυτή τη χαρά και την έβαλε για λίγο ακόμα στην... μπρίζα.

Η αναμονή και η προσμονή δεν κράτησε όμως για πολύ αφού λίγες ημέρες αργότερα η ομάδα του Μουρίνιο γνώρισε αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Μπρομ και σε συνδυασμό με το 3-1 της Σίτι επί της Τότεναμ στο Λονδίνο, χάρισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην ομάδα του Γκουαρδιόλα πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

Λίγα δευτερόλεπτα μάλιστα μετά το αποτέλεσμα στο "Ολντ Τράφορντ" ο μηχανισμός... Σίτι κινητοποιήθηκε άμεσα, με τον Γκουαρδιόλα και τους παίκτες να πανηγυρίζουν, ωστόσο υπήρχε και μία "παραφωνία", με έναν παίκτη να αγνοεί πως είναι πρωταθλητής.

Manchester City's Kyle Walker during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, March 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Kyle Walker during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, March 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail" αυτός ήταν ο Κάιλ Γουόκερ (άλλοτε άσος της Τότεναμ), ο οποίος δεν άντεχε να βλέπει τον αγώνα της Γιουνάιτεντ και έκλεισε την τηλεόραση...

"Ήμουν σπίτι στο δωμάτιο του γιου μου και κολλούσαμε ποδοσφαιρικά αυτοκόλλητα της Panini για το Μουντιάλ.

Εκείνη την ώρα είχε στην τηλεόραση την Γιουνάιτεντ και του είπα να πάμε σε μαγαζί γιατί δεν άντεχα να το βλέπω. Ήμουν πολύ νευρικός.

Οπότε πήγαμε στο μαγαζί να πάρουμε και άλλα αυτοκόλλητα ενώ πήραμε επίσης μερικά γλυκά και παγωτά για το γιο μου, με τον οποίο κάτσαμε αργότερα να δούμε ταινία.

Τότε ήρθε η σύντροφός μου και μου είπε "νικήσατε" και τότε της απάντησα "τα λέμε μετά, βγαίνω έξω, πάω στην παμπ...".

Σημειώνεται πως ο Γουόκερ ήταν μία από τις ακριβότερες μεταγραφές του Γκουαρδιόλα το καλοκαίρι του 2017 όταν για χάρη του δαπανήθηκαν 45.000.000 λίρες, με τον Άγγλο διεθνή δεξιό μπακ να έχει πραγματοιήσει μέχρι στιγμής 40 συμμετοχές με τη φανέλα των "πολιτών" σε όλες τις διοργανώσεις και να έχει βασικό ρόλο στα πλάνα του Καλατανού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK