Ο Αρτέτα βρήκε... δουλειά στον Ινιέστα!

Ο Αρτέτα θα είναι ο νέος προπονητής της Άρσεναλ και το ξεκίνημα του αυτό ανοίγει την πόρτα στον Αντρες Ινιέστα για να βρει δουλειά μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα.

Barcelona's Andres Iniesta appears before the Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Barcelona's Andres Iniesta appears before the Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP IMAGE

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξασφάλισε ένα νέο, τεράστιο συμβόλαιο από την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δείχνει πως μόνο αν του φέρουν στην Αγγλία τον Αντρες Ινιέστα θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Κι όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής θα έρθει στη Σίτι ο διεθνής χαφ.

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, ο Γκουαρντιόλα έχει προτείνει στον πρώην παίκτη του, εκτός από ρόλο εντός του γηπέδου ν' αποκτήσει κι έναν εκτός.

Συγκεκριμένα, τώρα που ο Πεπ δεν θα έχει στο πλευρό του τον Μικέλ Αρτέτα, καθώς ο δεύτερος θα είναι ο νέος προπονητής της Άρσεναλ, χρειάζεται έναν βοηθό.

Κι αυτός ενδεχομένως να είναι ο Αντρες Ινιέστα αν βέβαια πει το "ναι" για το διπλό ρόλο στο Μάντσεστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK