Ποιο ντέρμπι; Με τα... δεύτερα κόντρα στην Γιουνάιτεντ η Σίτι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει στο μυαλό του πως θα γυρίσει το 3-0 του πρώτου αγώνα με την Λίβερπουλ και γι' αυτό το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ περνάει σε δεύτερη μοίρα! Μάλιστα ζήτησε... συγγνώμη από τους φίλους της Σίτι.

Manchester City's manager Pep Guardiola, right, gestures to his players alongside Manchester United's manager Jose Mourinho during the English League Cup soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, Oct. 26, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
guardiola mourinho AP IMAGES

Το κλίμα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα είναι βαρύ μετά την ήττα με 3-0 από την Λίβερπουλ για τη φάση των "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Βλέπετε, η Σίτι έχει ουσιαστικά "καθαρίσει" την υπόθεση τίτλος στην Αγγλία, οπότε όλο το βάρος έχει πέσει στην Ευρώπη.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Καταλανός τεχνικός με σκοπό να ανατρέψει το σκορ, θέλει να κατεβάσει τα... δεύτερα στο ντέρμπι με την μισητή αντίπαλο, Γιουνάιτεντ το Μεγάλο Σάββατο!

Γνωρίζοντας όμως πως θα υπάρξουν αντιδράσεις, ζήτησε από τώρα... συγγνώμη!

"Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε την Γιουνάιτεντ στο σπίτι μας, όμως το παιχνίδι είναι τρεις μέρες πριν τον επαναληπτικό με την Λίβερπουλ, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όσοι αγωνιστούν δεν θα είναι έτοιμοι για τη νίκη", είπε αρχικά και μετά έριξε τη... βόμβα:

"Το γεγονός πως βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλων των παικτών. Αυτό θα συμβεί λοιπόν. Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, ως προπονητής, όμως η Λίβερπουλ είναι στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή".

Τώρα ποιους παίκτες εννοεί ως "δεύτερα" ο Καταλανός; Ποδοσφαιριστές όπως οι Ντανίλο, Τζον Στόουνς, Φαμπιάν Ντελφ, και Ιλκάι Γκουντογκάν.

Αν χάσει το ντέρμπι, χάσει και την πρόκριση, ίσως έχουμε... λαϊκά δικαστήρια. Πρωτάθλημα εξάλλου πήρε και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK